Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Feller ölmez. Polat zar-zor yırtar ordan. Film Feller'in üzerine kuruldu neredeyse. Yeni bir düşman yaratmadan öldürmezler diye düşünüyorum. Haftaya da Vadi olmaz, yılbaşı. iki hafta bekle artık...

Memati: Hello

Bulut: We are FBI.

Koruma: Bunlar nasıl Amerika'lı lan şu tiplere bak.

Memati: Bi türlü tutturamadık ortak bunlarda Türk çıktı

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

cok guzel bolumdu sonunda cevat dan kurtulduk gelecek hafta yok dizi 2 hafta sonra bakalim neler olacak polat kimi sececek

Feller yemekte ne demişti.

"Ben bi projeyi buraya uygulamaya geldim.Bu projenin hayata geçmesini kim engellemeye çalışırsa İsrail'miş,İngiltere'ymiş,Almanya'ymış,Rusya'ymış tanımam ezer geçerim.Bu projenin hayata geçmemesi Amerika'nın yok olması demek.Bu projeyle enerji kaynaklarına hükmedicem,enerji koridoru benim gözetimim altında olucak.Çin'de,İran'da,Rusya'da,Avrupa Birliği'de önümde diz çökecek.Bunun bekçiliğinide Türklere yaptırıcam."

İlerki bölümlerde bu bahsettiği proje hakkında iyi bilgiler alabiliriz.Bu adam bu dizide şu an ölmez.Polat Feller'e,Feller'de Polat'a bişey yapamaz..

İskender iyileşip İsrail'liler için mi çalışacak?

Hiç sanmıyorum.

Sanırım haftaya yeni bölüm olmaz yılbaşı gerekcesiyle.Beklicez artık 2 hafta.

Bu arada Ebru'ya çok kıl oldum.:o

akp iktidarının dümenine su taşımaktan başka bi görevi olmayan naylon kahramanlı dizi mümkünse bitsin

akp iktidarının dümenine su taşımaktan başka bi görevi olmayan naylon kahramanlı dizi mümkünse bitsin

Kurtlar Vadisi akpyemi çalısıyor yani ne alakası var anlatılanların hepsi yalan,hiçbiri ülkemizde yaşanmamış veyahut yasanmıyorda sanki sonra naylon kahramanlı dizi oluyor vay be

Burada Siyaset konuşulmamalı...Kusura Bakmayın Sporla ilgili bir sitede böyle bir yorumu kabul etmem mümkün değil...Bizi Burada bir araya toplayan Galatasaray sevgimiz...Ama bu sevgimiz birbirimizin değerlerine olan hitabetimize tavrımıza söz ettirmemeli...Moderatör arkadaşlarımızdan rica ediyorum Arkadaşımıza gerekli uyarıyı nazik bir şekilde yapmalıdırlar...:)

Güngör Teber:

Bu arkadaşa katılmakla beraber abarttığını düşünüyorum dizi niye bitsin canım:). Akp'ye olan yandaşlıklarını arada çok iyi veriyorlar Ömer baba ile...

Başka Türlü ince mesajlarda var tabii. Başbakanın oynadığı sahnelerde.

Doğru sözü başbakan söyledi ise;o söyledi diye doğru yanlış olmaz, doğrunun peşine giden de doğrunun yalakası olmaz. Aynını bir başkası söylese ve o söz kullanılsa o kişinin yandaşı mı olacaktı dizi?

-Kesinlikle, hayır.

Kurtlar Vadisi Psikolojik Harekete dönüştü.

Eskiden böyle değildi.

abi haberim yok ama büyük ihtimal yeni bölüm gelir bu hafta. yarın fragman düşer inş. vadisiz hayat zor:)

Yok diye duydum oyuncular tatilde olduğu için

Resmi sitede de fragman felan da yok zaten yeni bölüm için :)

Arayı çok açtılar reytinglerde düşmeye başladı zaten :) Allah sonlarını hayır etsin :p

Kurtlar Vadisinin ölüsü...Piyasadaki dizilere nal toplatır...:)

Eski Vadi bile bilmem kaçıncı tekrarı olmasına rağmen listelerde yer alıyor...:)

Panafilm slogan yapmış...Biz Daha iyisini yapana kadar En iyisi Bu diye...:)

Geri
Üst Alt