Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Onu bilmem de, Aşk-ı Memnu'ya geçildiğini biliyorum. Zirveden hiç inmeyen dizi..

adszu.gif

yanlışın var vadi her perşembe en yakın rakibine fark atıyor.

Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum da, gene de iyi bir görüntü değil Alemdar kardeş :)

Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum da, gene de iyi bir görüntü değil Alemdar kardeş :)

Şahsen Edepsiz-i Memnu dizisi toplumumuzun büyük bir kesimini rahatsız ediyor...

Türk Aile yapısında bu kadar ahlaki bir çöküntü yok...

Böyle bir ailevsel yapı Türkiyede yok...:)

Geleneksel Ailevi yapılarımızın tamamen zıddı...

Bunu kabullenmemiz mümkün değil...:(

O verdiğim görüntü 75. bölüme ait reytingler :) Yani son bölüm

Reyting ölçümleri ne kadar doğru ki kaç kişinin evinde reyting ölçme cihazı var. Bi yerde okumuştum 2.000 kişi de varmış. Sokakta, otobüste, okulda kahvelerde hep Kurtlar Vadisi konuşuluyo hiç başka bir dizinin konuşulduğunu görmedim.

Reyting ölçümleri ne kadar doğru ki kaç kişinin evinde reyting ölçme cihazı var. Bi yerde okumuştum 2.000 kişi de varmış. Sokakta, otobüste, okulda kahvelerde hep Kurtlar Vadisi konuşuluyo hiç başka bir dizinin konuşulduğunu görmedim.

Bende çok sık seyahat eden biriydim düne kadar...

Çalıştığım otobüste yolcuların büyük çoğunluğunun Kurtlar Vadisi izlemek için diğer yolculara resmen baskı yaptığına bir çok kez gözlerimle şahit oldum...:)

Aşk-ı Memnuyu bu denekler izliyor kesin...:)

Bende çok sık seyahat eden biriydim düne kadar...

Çalıştığım otobüste yolcuların büyük çoğunluğunun Kurtlar Vadisi izlemek için diğer yolculara resmen baskı yaptığına bir çok kez gözlerimle şahit oldum...:)

Aşk-ı Memnuyu bu denekler izliyor kesin...:)

Kesinlikle :D

Ensest ilişkiyi ballandıra ballandıra anlatıyorlar :o Güzel bişeymiş gibi. İzlemedim ama duyduğum kadarıyla yengesini ayartmış şeroo :D

bu hafta vadi yok galiba yilbasi dolayisiyla kurtlar vadisi hep yilbasinda 2 3 hafta ara veriyor

Bu hafta dizilerin çoğu yayınlanmadı , çıkamadılar daha neol'den

bugun tekrar bolumu var tekrar bolumden sonra yeni bolum fragmani ni vereceklermis

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta Kolaj Bölümü ile ekranlarda...

Yeni Bölüm 14 Ocak 2010'da...:)

Of Çok iyi olmuş..

Çok ince mesajlara devam. Peygamber efendimizin sözünden benzerlik/alıntı.

Gerçekten çok iyi.

fragman muthis persembeyi sabirsizlikla bekliyorum

Geri
Üst Alt