Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Bu Filmin Tadi Tuzu Kalmadi arkadas...

Polat Tam birini Gebertecek ancak kendiliginden bir Televizyon aciliyor ve adamin Planlari yarim kaliyor...

Cok sacmalamaya basladilar..

Nerede o bildigimiz Kurtlar Vadisi (Mafya)

VADİDEN MUHTEŞEM SEZON FİNALİ

Kurtlar Vadisi Pusu’nun muhteşem sezon finali, 3 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yayınlanacak 93. bölümüyle sezona ara verecek. Nefesleri kesecek bir sezon finaliyle izleyicileriyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu’da heyecan dolu anlar yaşanacak. Geçtiğimiz hafta, Polat Alemdar, karısını ve kızını kaçıran İskender Büyük’ün boynuna ipi geçirmişti. Ancak Ebru da aynı pusuya düşmüştü. Polat Alemdar’ın ne karar vereceği sezon finalinde belli olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, nefesleri kesecek heyecan dolu sezon finaliyle 3 Haziran Perşembe akşamı Star TV’de olacak.

34047616.jpg

59319476.jpg

Kaynak: Kurtlar Vadisi Pusu

Her ne kadar eski tadı vermese de, hafiften tırt bir sezon geçmiş olsa da bu akşamki final bölümü özellikle de son 15 dakikası çok güzeldi. Sanki eski Kurtlar Vadisi'ni izliyor gibiydim. Ama biliyorumki seneye ilk bölüm çok güzel olacak ondan sonra goygoy bölümlerine devam edecekler :)

Kurtlar Vadisi Pusu iyice saçmaladı. Senaryo denen birşey yok ortada. Hep aynı şeyler. Vadi ekibi parayı bulduktan sonra ne yapsak izlenir havasında. Ama yanılıyorlar. Millet izlemeyi bırakıyor artık. Maalesef eski Kurtlar Vadisi'nden eser kalmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu iyice saçmaladı. Senaryo denen birşey yok ortada. Hep aynı şeyler. Vadi ekibi parayı bulduktan sonra ne yapsak izlenir havasında. Ama yanılıyorlar. Millet izlemeyi bırakıyor artık. Maalesef eski Kurtlar Vadisi'nden eser kalmadı.

Sezon finalini izle.

Gerçekten eski Kurtlar Vadisi tadı aldım bu bölümde; umarım önümüzdeki sezon aynen devam eder.

Az önce ekşi sözlüğe şöyle birşey yazmışlar dizi ile ilgili sanırsam önümüzdeki sene bizi değişik bir senaryo bekliyor. Ama aşağıdaki gibi olursa da dizinin saçmalama ihtimali var bence günlük olaylardan da beslenen bir dizi bu yola nasıl girecek anlayamadım... Heralde bu seçeneklerden sadece birisi:

artık anlaşıldı ama yine de belirtelim. bir daha ki sezon aradan zaman geçecek. polatın kızı elif büyüyecek. (çok değil ama)

hatta yeri gelmişken belirtelim polatın dizideki kızı elif aslında erkek bir bebek tarafından oynanmaktadır. bu bebeğin büyük halini ise öz ablası oynayacaktır. bu açıdan benzer yüz sağlanmış olacak sanırım.

nerden uydurdu bu adam diyenler içinse kaynak çocukların bizzat öz annesi...

Vay anasını ne bölümdü be uzun süre sonra ilk defa izlerken keyif aldım.

cok guzel bolumdu ya ne zamandir boyle bolum izlememistik iskender de ebru da öldü iyide oldu bence gelecek sezon yeni karakterler gelecek galiba

Önümüzdeki sezon Polat Elif bebeğin peşine düşecek ayrıca İsrail'in üstüne gidilip Filistin filmine hazırlık yapılıcak. Daha kaliteli bölümler izliyeceğimizi düşünüyorum ben.

Gelecek sezon da devam edecek yani.. Bitmedi gitti pis dizi.

Vallahi 6-7 yıldır zaman kaybı yaşıyorsunuz. :D Böyle boş bi dizi olamaz. Ne katıyor size :D Gidin belgesel izleyin , açık oturum izleyin.

Geri
Üst Alt