Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Tarikat işini biliyor, olayı çaktırmadan, hissetirmeden götürüyor.

Yoksa sende mi izliyorsun reis:sad007::sad007:

İzliyorum :D Çünkü burda yapacak bişey olmuyor, Kıbrıs sıkıcı bir yer anca böyle şeylerle vakit geçiyor :D

İzliyorum yararı da oluyor. Tarikatın neler yaptığını, şuan ki hükümetin neler yapmayı planladığını üstü kapalı bir şekilde anlatıyorlar.

Ülke gündemini güncel şekilde anlatıyor Vadi. Ayrıca çok ince mesajlarda veriyor tabi anlayana...

Haberler de anlatıyor mis gibi neyinize yetmiyor :D Yok öyle bi dünya. Adamı en son gördüğümde kurşunlara yürüyordu. Ateş işlemiyor adam pokemon mübarek. Bu mu ülke gündemi :D

Haberler de anlatıyor mis gibi neyinize yetmiyor :D Yok öyle bi dünya. Adamı en son gördüğümde kurşunlara yürüyordu. Ateş işlemiyor adam pokemon mübarek. Bu mu ülke gündemi :D

Senin hangi haberleri izlediğin belli oluyor Meriç. Yok Amerika bunu yaptı şunu yaptı öyle oldu böyle oldu.

E olaya bi ekşın katacaklar yoksa izlenmez :D Millet haberlerden bıkmış durumda ülke gündeminden, biraz atraksiyon izliyor :D Tabi Polat Alemdar'ın ölümsüzlüğü apayrı :D Yeni nesil Malkoçoğlu :D

Ama eski Kurtlar vadisi bambaşkaydı be. Böyle saçmalıklar yoktu.

Senin hangi haberleri izlediğin belli oluyor Meriç. Yok Amerika bunu yaptı şunu yaptı öyle oldu böyle oldu.

Kanal D Haber izliyorum. Üç gündür İsrail diyor ama diğer gelişmeleri de veriyorlar. Tavsiye ederim sende izle.

Kanal D frekans : 11804 4444 Dikey. Bazı akşamlar Aşk-ı Memnu oluyor o da Rusya gündemini anlatıyor. Putin'in karısı Medvedev'e falan yavşıyo. İran başbakanı Beşir Esad'ın elinde kaset falan var. Lan nasıl da biliyorum bilinç altı ne pis bişey. :D:D

İsrail yanlısı gazete ve televizyonlarda var dikkat et hacı.

Kanal D Haber izliyorum. Üç gündür İsrail diyor ama diğer gelişmeleri de veriyorlar. Tavsiye ederim sende izle.

Kanal D frekans : 11804 4444 Dikey. Bazı akşamlar Aşk-ı Memnu oluyor o da Rusya gündemini anlatıyor. Putin'in karısı Medvedev'e falan yavşıyo. İran başbakanı Beşir Esad'ın elinde kaset falan var. Lan nasıl da biliyorum bilinç altı ne pis bişey. :D:D

Kanal 7 ve STV de izle hacı :D Çok güzel dizileri var :D Hêle Tek Türkiye şahane :D ülke gündeminde vadiyi katlar :D

Yaprak dökümü ne anlatıyo sahi :D

İsrail yanlısı gazete ve televizyonlarda var dikkat et hacı.

Yok belli zaten neyin ne olduğu.

Kanal 7 ve STV de izle hacı :D Çok güzel dizileri var :D Hêle Tek Türkiye şahane :D ülke gündeminde vadiyi katlar :D

Yaprak dökümü ne anlatıyo sahi :D

Fılaş tivi de çok iyi. Yazı fontlarını küçültürlerse Televizyon tarihi çağ atlar. Eğlence programları da azalarak bitsin inş.

Yaprak dökümü: bir babanın kızlarının kaşarlıklarını. Onlarında canı cehenneme. Kitaptan esinlendik diyorlar kitap bitti . Öteki taraftan mı yazıp yolluyor acaba ?

Yok belli zaten neyin ne olduğu.

Fılaş tivi de çok iyi. Yazı fontlarını küçültürlerse Televizyon tarihi çağ atlar. Eğlence programları da azalarak bitsin inş.

Yaprak dökümü: bir babanın kızlarının kaşarlıklarını. Onlarında canı cehenneme. Kitaptan esinlendik diyorlar kitap bitti . Öteki taraftan mı yazıp yolluyor acaba ?

Devamı Vurun kahpeye kitabından heralde :D

nette millet dalga geçmiş bakayım dedim youtube dan lan resmen milletin dalga geçtiği kadar varmış bu ne lan resmen battal gazi filmi.çocuğu hıristiyan yapmalar filan:asd:

tek iyi yanı polatın cins karısı gebermiş.

yalnız adam kurşunların üstüne hala yürüyerek gidiyor:Do da yetmezmiş gibi plastik patlayıcı ile patlayan arabanın 5 metre yanına kadar geldi araba patlıyor arkadaş hiçbir şey olmamış gibi kalkıyor adam değil sanki leopard tankı:D

Vallahi 6-7 yıldır zaman kaybı yaşıyorsunuz. :D Böyle boş bi dizi olamaz. Ne katıyor size :D Gidin belgesel izleyin , açık oturum izleyin.

bu dizi Türk derin devleti tarafından servise sunuluyor, anlatılanlar Türkiye'nin gerçekleri, sistemin işleyişine dair herşey bu dizide deşifre edildi, Küçümseyeceğine anlamaya çalışsan baştan sona izleyip, çok şaşıracağına eminim.

Geri
Üst Alt