- 8 Temmuz 2010
- 11.944
- 1
- 343
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu
Beyler yürüyün Amerikan üssüne gidiyoruz
Beyler yürüyün Amerikan üssüne gidiyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle "kafaları sıkarak ilerliyoruz" mantığından sıkıldım artık... Ulan şu dizide bir tane zekâ ürünü hareket, plânlar falan göremeyecek miyiz...
Bari Amerikan askerleri daha iyi olsa. Amerikan askeri demişsinde dostum bu bizim Mahmut abi...
uzun inceyle başlaması iyiydi polat biraz asabileşmiş
Niye izliyorsun o zaman adamım?Başından beri izliyorsun belli ki
Sonra geliyor burada böyle aptalca dizi görmedim diye yorum yapıyorsun.
![]()
Böyle "kafaları sıkarak ilerliyoruz" mantığından sıkıldım artık... Ulan şu dizide bir tane zekâ ürünü hareket, plânlar falan göremeyecek miyiz...
Bari Amerikan askerleri daha iyi olsa. Amerikan askeri demişsinde dostum bu bizim Mahmut abi...
İzlemeden aptalca olup olmadığını anlayamam herhalde...
Üsse giriş planı oldukça kaliteliydi. Diğer mekan basma sahnelerinden farklı olarak çok zekice kurgulanmış.
Aptalca bir dizi olduğunu anladın. Reklam arasından sonra izlemezsin herhalde![]()
diziyi baştan izlerseniz o dediğiniz zeka ürü hareketlerden planlardan milyon tane bulabilirsiniz, amerikan üssünü basmak biraz hayali olsada dizi Türkiye'nin gerçeklerine tam olarak ışık tutmaktadır.
Kusura bakma hocam ama sen zekice dizi seyretmedin. Yada bu gayet 10 dakika düşünsen bulabileceğin şey bu diziye göre zekice kalıyor.![]()
Tartışmaya girmeyeceğim, ben dizinin zeki olup olmadığını savunmadım. Sahnenin zekice kurgulandığını söyledim. Çok zekice kurgulanmış bir dizi demedim dikkat edersen
Zaten mühim olan dyok mekana nasıl girdiler, nasıl adam öldürdüler değil, dizinin konusu ve işleyişidir. İsrail - Abd - Gladio 3'lüsünün etrafında dönen bir konu bahsediliyor. Anlamak içinde biraz beyin lazım herhalde. Sizi tenzih ederek söylüyorum![]()
Renktaş, daha erken başladı. Yanlış bilgilendirdim. Kusura bakma, özür dilerim.