Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Beyler yürüyün Amerikan üssüne gidiyoruz :D

Böyle "kafaları sıkarak ilerliyoruz" mantığından sıkıldım artık... Ulan şu dizide bir tane zekâ ürünü hareket, plânlar falan göremeyecek miyiz...

Bari Amerikan askerleri daha iyi olsa. Amerikan askeri demişsinde dostum bu bizim Mahmut abi...

Böyle "kafaları sıkarak ilerliyoruz" mantığından sıkıldım artık... Ulan şu dizide bir tane zekâ ürünü hareket, plânlar falan göremeyecek miyiz...

Bari Amerikan askerleri daha iyi olsa. Amerikan askeri demişsinde dostum bu bizim Mahmut abi...

Niye izliyorsun o zaman adamım? :) Başından beri izliyorsun belli ki :D Sonra geliyor burada böyle aptalca dizi görmedim diye yorum yapıyorsun. :D

Üsse giriş planı oldukça kaliteliydi. Diğer mekan basma sahnelerinden farklı olarak çok zekice kurgulanmış.

diziyi baştan izlerseniz o dediğiniz zeka ürü hareketlerden planlardan milyon tane bulabilirsiniz, amerikan üssünü basmak biraz hayali olsada dizi Türkiye'nin gerçeklerine tam olarak ışık tutmaktadır.

diziyi baştan izlerseniz o dediğiniz zeka ürü hareketlerden planlardan milyon tane bulabilirsiniz, amerikan üssünü basmak biraz hayali olsada dizi Türkiye'nin gerçeklerine tam olarak ışık tutmaktadır.

Hocam ben sanırım tarihi 2003-2004'lü yıllardı. İlk senelerdeki Kurtlar Vadisi'ni seyrederdim. Gayet eğlenceli diyaloglar, iyi çekilen sahneler ve hakikaten enteresan olmasada, dikkat çekici bir senaryosu vardı.

Fakat gittikçe kalite düştü çünkü sürekli "son kez şu görevi yap" mantığı başladı.

Kusura bakma hocam ama sen zekice dizi seyretmedin. Yada bu gayet 10 dakika düşünsen bulabileceğin şey bu diziye göre zekice kalıyor. :)

Tartışmaya girmeyeceğim, ben dizinin zeki olup olmadığını savunmadım. Sahnenin zekice kurgulandığını söyledim. Çok zekice kurgulanmış bir dizi demedim dikkat edersen :)

Zaten mühim olan dyok mekana nasıl girdiler, nasıl adam öldürdüler değil, dizinin konusu ve işleyişidir. İsrail - Abd - Gladio 3'lüsünün etrafında dönen bir konu bahsediliyor. Anlamak içinde biraz beyin lazım herhalde. Sizi tenzih ederek söylüyorum :)

Her şey iyi güzel de o nasıl yönetmen ismi ya; Alican Gebeş :D

Uzun bir aradan sonra bölümü beğendim, yeni fragmanı da yayınladılar. Polat'lar Aron'u kaçırıyordu.

Tartışmaya girmeyeceğim, ben dizinin zeki olup olmadığını savunmadım. Sahnenin zekice kurgulandığını söyledim. Çok zekice kurgulanmış bir dizi demedim dikkat edersen :)

Zaten mühim olan dyok mekana nasıl girdiler, nasıl adam öldürdüler değil, dizinin konusu ve işleyişidir. İsrail - Abd - Gladio 3'lüsünün etrafında dönen bir konu bahsediliyor. Anlamak içinde biraz beyin lazım herhalde. Sizi tenzih ederek söylüyorum :)

Hocam yahu konu önemli elbette de, yani konu herşey değil ki.

Şimdi ne diyorsun? Konu güzel mi? Evet güzel.

Bir de daha kaliteli senaryo, daha iyi kurgularla yapılsa, daha leziz olmaz mı?

Geri
Üst Alt