Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Samimiyetle söylüyorum... Bence önce Prison Break tarzı yapabilirler dedim ve aşırı sevindim. Hele bir ara "ambulans ile içeri girme" muhabbeti dönünce dedim ki, hah, hayvani bir plân yapacaklar ve gelecek bölümden itibaren o ambulans numarasıyla, yaralı olarak içeri girecekler ve plânı uygulamaya başlayacaklar.

Diye sevinmemle, 2 dakika sonra küfür etmem bir oldu.

Bugün çok çekim hatası vardı. Bilmem sizde farkettiniz mi?

1) Polat ameliyata başlarken yara sağ taraftaydı. Bantı çıkartırken sol tarafa geçti. Sonra devamında tekrar sağ tarafa alınmıştı dikiş izi.

2) Amerikan üssü basılırken Polat merdivenden adama kurşun sıkıyor , arada buzlu cam olmasına rağmen cam kırılmıyor.

3) Yine baskına giderken arabada birden giysiler değişiyor.

Bu hatalar bile bugünkü bölümün önüne geçemedi. Sinema filmi tadındaydı.

..

Yok olm onu demiyorum. Gördüm de Maraton spor sitesi lan :D

Memati: Siz bize kapıyı gösterin, biz sıka sıka içeri gireriz.

Abdülhey: Zaza'nın mekanına girmiyorsun abi. :D

kvp95kvcombanner.jpg

Yazete.com

Olaya bordo berelilerde müdahale oluyor beyler. :tiphat:

Allahim bu dizi ne zaman bitcek, basladi ben daha ortaokuldaydim. Universite 3.sinif oldum hala devam ediyor ya.:D

bu yeni yönetmen iyi olmus eskisi hic iyi degildi bugunki bölümün ilk baslari sıkıcıydı ama sonralari gayet güzel hareketliydi

tüm trajikomik unsurlarını geçtim, ulan türkiye'nin en çok bütçe ayrılan, en çok takip edilen, en çok ses getiren dizilerinden birini yapıyorsunuz. bir tane amerikan aksanlı, ingilizce konuşabilen (meali: "there is four people at the gate" demeyecek)adam aramadınız mı?bir amerikan üssüne girme sahnesi var ki, tam evlere şenlik.figürasyon evlere şenlik zaten hele abd üssünde camekan mekanın arkasındaki abd askerini abdülhey camı kırmadan vurdu ya o an koptum dünyadan.

konsept olarak güzel dizi be kardeşim 1 bölümü için kanaldan 1 milyon dolar alıyosunuz insan biraz özenir adam gibi çeker şu diziyi o nasıl abd askeriki humvee yerine siyah dodge ram kullanıyor kamyonetin üzerindeki otomatik silah rus malı nato askerleri kullanmıyor vs............

sanki aceleye gelmiş ilk bölüm

o üssü basmaları direk savaş sebebi fazla ileri gitmişler seneyede beyaz saray ı basarlar artık.

tüm trajikomik unsurlarını geçtim, ulan türkiye'nin en çok bütçe ayrılan, en çok takip edilen, en çok ses getiren dizilerinden birini yapıyorsunuz. bir tane amerikan aksanlı, ingilizce konuşabilen (meali: "there is four people at the gate" demeyecek)adam aramadınız mı?bir amerikan üssüne girme sahnesi var ki, tam evlere şenlik.figürasyon evlere şenlik zaten hele abd üssünde camekan mekanın arkasındaki abd askerini abdülhey camı kırmadan vurdu ya o an koptum dünyadan.

konsept olarak güzel dizi be kardeşim 1 bölümü için kanaldan 1 milyon dolar alıyosunuz insan biraz özenir adam gibi çeker şu diziyi o nasıl abd askeriki humvee yerine siyah dodge ram kullanıyor kamyonetin üzerindeki otomatik silah rus malı nato askerleri kullanmıyor vs............

sanki aceleye gelmiş ilk bölüm

o üssü basmaları direk savaş sebebi fazla ileri gitmişler seneyede beyaz saray ı basarlar artık.

Abd Gazetesi, New York Times'de büyük yer ayrılmıştı bu üssü basma sahnesine.. Büyük yankı bulmuştu.

Guzeldı ben beyendım ufak ayrıntılara onem vermıyorum

Counter - Strike oynandı yine dün map olarak American Embassy seçilmiş , ben keyifle izledim , Conilerin telaffuzuna da bayıldım Türkçe gibiydi :lol:

Geri
Üst Alt