Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Bitse de kurtulsak şu vadi denen zımbırtıdan.

İzlemiyorum. Sadece şöyle saçmalıklarla Türk Televizyonunun reyting uğruna embesilleştirilmesine karşı çıkıyorum.

İzlemediğin şeye nasıl saçma diyorsun peki...

Bilgi sahibi olmadığın dizinin saçma olduğunu nereden çıkartıyorsun...

İzliyorum hiçte Embesilleşmiyorum...

İzlemiyorum. Sadece şöyle saçmalıklarla Türk Televizyonunun reyting uğruna embesilleştirilmesine karşı çıkıyorum.

Diziyi aman aman merak eden takip eden biri değilim ama merak ettim sen nasıl türde diziler fılmler olsun istersin Türk tv lerinde yada ne tür şeyler izliyosun ..Sakın yanlıs anlama gerçekten merak ettim

Sana izle diyen mi oldu ?

Okumuyormusun yazdıklarımı Ahmet !! İzlemiyorum diyorum.

İzlemediğin şeye nasıl saçma diyorsun peki...

Bilgi sahibi olmadığın dizinin saçma olduğunu nereden çıkartıyorsun...

İzliyorum hiçte Embesilleşmiyorum...

Ben Türk televiyzonu embesilleşiyor diyorum. İzleyen değil. Bir dönem çok sıkı takipçisiydim bu dizinin.

Diziyi aman aman merak eden takip eden biri değilim ama merak ettim sen nasıl türde diziler fılmler olsun istersin Türk tv lerinde yada ne tür şeyler izliyosun ..Sakın yanlıs anlama gerçekten merak ettim

Türk dizisi pek fazla izlemem. Canım sıkılınca oturur tv karşısına geçerim o ara hangi dizi varsa. İzlediklerim Chuck, Nip Tuck, O.C, House gibi diziler. Başka sorusu olan ?

Kusura bakma Can, boş konuşuyorsun ve boş bir tartışma içindesin.

Eskisi daha güzeldi, önceden televizyonun başından kalkmazdık. Şimdi ki pek sarmıyor. Artık arada sırada izliyorum onu da internetten. Umarım bu sezon bu tanıtım kadar berbat olmaz; 10 yılda ülke bu hale gelmez, 10 yılda Dünya fethedilmez; İnsanın içinden "Mars'ı falan da bari kırmızıya boyasaydınız" diyesi geliyor. :)

Geri
Üst Alt