Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Çok güzeldi ama haftaya ki bölüm daha güzel olacak:)

operasyona MİT ve Bordo Berelilerde katılıyor:D,her türlü aron ve israilli polatın eline geçti, müthiş bir bölüm daha bizi bekliyor.

Ekli dosyalar

• 7682hcf4as.webp
    7682hcf4as.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 29

Alper: Usta, düşündüğünüz şeyi yapmayın, savaş çıkar..

Polat: Şimdi Savaş yok sanki! Sen şehrin orta göbeğinde polislerimizi öldürüyorsun(Mossad ajanları) bunda savaş çıkmıyor, sanki bu savaş değilmiş gibi, biz yapınca savaş çıkacak oluyor. Yıllarca böyle sindirildik! Ama artık yok! Ne çıkacaksa çıksın! Savaş mı çıkacak, savaş çıksın! !

İhtiyar heyetinin başkanı: Polaat Alemdaaar; Dünya'yı yeniden biz yöneteceğiz!

Bugün internetten birazını izledim. Bu kadar basit sahnelere sahip başka dizi yoktur. Sanki yönetmeninden oyuncularına kadar herkes amatörmüş gibi dizi çekmişler. Yapıyorsunuz bari biraz gerçekçi olsun. Hadi sahneleri, konuşmaları gerçekçi çekmeyi beceremiyorsunuz bari İncirliği kıyısından köşesinden biraz gerçeğine benzetseydiniz be kardeşim.

artık heyecanını yitirmeye baŞladı.yeni favorim KILIÇ GÜNÜ..NEDE OLSA YÖNETMEN OSMAN SINAV

İsrail'in, Gazze'ye yardım götürürken düzenlediği baskından sonra el koyduğu ve serbest bıraktıktan sonra İskenderun Limanı'na çekilen üç Türk gemisinden ''Gazze'', Pakistan'a yardım malzemesi götürmek için, ''Mavi Marmara'' ise ''Kurtlar Vadisi Filistin'' filmi için hazırlanıyor.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı ve BM heyetinin incelemelerinin ardından gemilerde teknik bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başlandı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının gemilerdeki görevlisi Murat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların ''Mavi Marmara'' ve ''Gazze'' gemilerinde yoğunlaştırıldığını bildirdi. Bayraktar, Mavi Marmara'nın büyük bölümünün tahrip edildiğini belirterek, ''Makine dairesi ve teknik aksamının tamir ve bakımı yapılıyor. Elektrik aksamı sökülmüş, yenilenmesi gerekecek. Geminin hazırlanması 1,5-2 ay sürebilir'' dedi.

Sel felaketi yaşayan Pakistan'a önümüzdeki günlerde gönderilecek insani yardım malzemelerinin ''Gazze'' ile taşınmasının planlandığını, bu nedenle çalışmaların bu gemide yoğunlaştırıldığını anlatan Bayraktar, ''Gazze'nin bakımı da 10 güne kadar tamamlanabilir ancak Defne?Y ve Mavi Marmara'nın hazır hale gelmesi iki ay sürebilir'' diye konuştu.

Bu arada, gemilerde, Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere alınan oyuncaklar, İsrail askerlerinin baskın sırasında kullandığı belirtilen gaz bombaları, pompalı tüfek fişekleri, kelepçeler, gaz maskesi, BBC Yunanca servisi muhabiri Kyriakos Chatzistefanou'ya ait basın kartı ile Türkiye'den yardım gönüllüsü bir ailenin kızı Şeyma Betül Çetin'in, Gazzeli Duha'ya yazdığı mektup da göze çarpıyor.

Haber yapmak üzere gemiye gelen El-Cezire televizyonu web sitesi editörü ve Fas'ta yayımlanan ''Al Massae'' gazetesi İstanbul muhabiri Quassima Ibn Salah, Mavi Marmara'da yaşananları anlattı. Salah, askerlerin botla gemiye yaklaşma anını gördüğünü, askerlerin indirme yaptığı sırada basın odasında bulunduğunu ifade etti.

Öte yandan, Mavi Marmara'da, ''Kurtlar Vadisi Filistin'' filmi için çekim yapacağı belirtilen Pana Filmden görevliler de çalışma yapıyor. Şirketin sanat ekibinden 6 kişi, geminin kaptan köşkü ve güvertesi ile baskının yaşandığı güverteyi, baskından önceki haline getirmeye çalışıyor.

Baskın sırasında kaptan köşkünün kırılan camlarının yerine yenileri takılıyor, zarar gören elektrik tesisatı tamir ediliyor.

Filmin çekimlerine gelecek ayın ilk haftasında başlanması planlanıyor.

Polat Alemdar´ın adamlarına akıl ne lazım!

Her şeye gücüm var kaderi değiştirecek gücüm yok...

Bu aleme girmek kolay çıkmak zordur.

Ben senin canın için ömrümü bir kibritin kavında tutuştururum. Ama benim yanmam senin gönlündeki ateşin sönmesini sağlamaz...

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin!

Yaşamak için yalvarmadık, ölmek için yalvarmayız

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Hırs adamı dağıtır, böler. Büyütmez!

Allah var, gam yok!...

'Uluslararası ilişkilerde düşman yoktur, rakip vardır.'

'Devlet ideolojisi olan insandan korkmaz'

Aslan olmak isteyen inlemez...Aslansan hakkını vereceksin, cesareti yüreğine koyacaksın!

Satılmış adamların hiçbir şeyi olmaz.

Bizim gibi adamlar iki yerde huzur bulurlar: Bir mezarda, bir de mapusta...

'Haddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktır.'

'Ya bana inan ya beni öldür'

Sözümüz barış, eylemimiz hep savaş olacak!

Benim adamlarım benim zaafımdır. Kim benim zaafıma dokunursa onu parçalarım! Sıkmayacağın insana doğrultma! Bunun şakası yok.

Benim adamlarım hata yaparlar, ihanet asla!

Sadece kendine güvenmek zorundasın

Adın Memati iken azraille çok arkadaş olursun.

İnsanın kalbi değişmez, büyür!

Kendimden başka hiçbir şeyden emin değilim.

Bir delikanlılık yaptın gittin sıktın. Şimdi de bir delikanlılık yapacaksın gidip teslim olacaksın. Üçüncü delikanlılığı da ben sana yapacağım.

Ben bu dava için hayatımdan bir kere vazgeçtim. Gerekirse bir kere daha vazgeçerim.

Bu hayatta beni seven herkes öldü. Benim sevdiklerim de çok yaşamadı.

Bir yolda gidiyoruz, bu yolda dönenler de olacak ölenlerde...

Dışardakiyle mücadele etmek kolay da içerdeki ihanetin verdiği zararla mücadele etmek çok zor.

Rakibinizi kontrol etmenin en etkili yolu, onun nefes alış verişini takip edecek kadar yakınına birini sokmak!

Türkiye´de ne zaman büyük bir değişim olsa, yabancı servisler kadrolarını değiştirir, başlarındaki stratejistlerde değişir.

Bir insanın yanında dişisi varken, ne onunla konuş ne de ona bir laf anlat.

Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa bilin ki o yol sizi bir yere götürmez.

Bazılarının yaşaması, bazılarının ölmesine bağlı.

Duygu güçsüzlerin sığınağıdır, onların mabedidir.

Adamı öldürme ki bütün yaşattığı acıları yaşasın.

Şüpheyla sadakat bir arada olmaz

Biz ne zaman bir yere girmek için davetiye bekledik!...

Civciv yürümeyi bilmiyor, sen uçmayı öğretiyorsun.

Herkesin bizi bir araya getireni hatırlaması lazım.

8595_7407_22122009_1.jpg

Öleceksen onurunla öl! Kendi kafana sıkarak değil. İntikamını al, itibarını geri al öyle öl.

[video]https://www2.yazete.com/video.asp?vid=7114[/video]

Geri
Üst Alt