Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Vay anasını en azından kimin vurdurttugunu ögrendik..

Gladyo gelirken dizi bitti..Gerisi sinemalarda..

Gladio ...

Film de Gladyoyu anlatıcaklar ömüzdeki senede Gladio konusunu Polat Alemdar üzerinden işlicekler ve burda kilit adam ihtiyarların adamı olan Bulut Polata Tataroğlu hakkındaki gerçekleri anlatıcak vede Tataroğlu'nun efendim dediği kişi Karahanlı'yı öldürenler kanımca :D

Tataroglu Masonlardanmış..Hatta polata o tapınakta bende vardım demişdi..Son sahnedeki masonların liderimiş...

Gladio ...

Film de Gladyoyu anlatıcaklar ömüzdeki senede Gladio konusunu Polat Alemdar üzerinden işlicekler ve burda kilit adam ihtiyarların adamı olan Bulut Polata Tataroğlu hakkındaki gerçekleri anlatıcak vede Tataroğlu'nun efendim dediği kişi Karahanlı'yı öldürenler kanımca :D

İşte o Karahanlı'yı öldürenler Illuminati oluyor. Gladio da onun bir parçası ama tam olarak o değil.

Ozel bolumu basliyo hidonun macina kadaar zaman gecirmeye ne guzel :)

Sonuç olarak ömüzdeki sezon ağababaları işlicek Kurtlar Vadisi

Bu arada arkadaşlar Başbakanın vurulduğu Camii Beylerbeyi Camii'sidir..Bilgilerinize.:)

Şu anda resmi forum sitesi yoğun ilgiden dolayı ''şimdilik kapalı''

Ilk seriye bi donusum hissetmistim zaten son bolumlerde ozellikle Cevat geldikten sonra.

Evet İskender Polat kovalamacasından sıkılmaya başlamıştıki millet Cevat çıktı bizim bakkalım deyimiyle kibrit satışları patladı :D Ben önümüzdeki sezon dizide çok daha güçlü karakterlerle karşılaşıcağımızı tahmin ediyorum.

Cevat ilk serideki Testere'ye benziyor. İkisi de pek psikopatlar. Millet sıkılmıştı nazik iş adamlarından.

Geri
Üst Alt