Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Yalnız Ersoy çok karizma adam,her yerinden karizma akıyor.James bond da çok rahat oynar bu karizmasıyla :D Ama rolüne pek alışamamış sanırım, oyunculuğu sırıtıyor biraz.

Zaza çok büyük adam ya.

1 hafta bu olay konuşulur.Haftaya rekor kırar bu dizi.Hemde yayınlandığı tarihten bugüne kadarki en büyük rekoru.Çakır olayınıda geçer bu gidişle...

unbenanntuw.jpg

Benim Kurtlar Vadisinde görmek istedigim adam :) Harbi piskopat :D

Ufuk_Bayraktar_5_131359.jpg

Piskopatin krali Memati Reis. Bak kac parcaya bölüyor o topu.
Beni ilgilendirmez kaç parçaya böldüğü, 288 e bölse oğlu geri gelecek mi. İskender'e de böyle diyorlardı bir nane yapamadılar. Herif yedi sülalesini kazını Polat'ın.

Kurtlar Vadisi budur işte, buydu bizim taptığımız dizi.

zaten son 2-3 bölümdür iyi gidiyordu bu bölümle artık efsane geri döndü diyebilriz

Beni ilgilendirmez kaç parçaya böldüğü, 288 e bölse oğlu geri gelecek mi. İskender'e de böyle diyorlardı bir nane yapamadılar. Herif yedi sülalesini kazını Polat'ın.

Kurtlar Vadisi budur işte, buydu bizim taptığımız dizi.

Rajonun geri dönmesi güzel oldu gercekten. Bebek öldürmenin disinda söylüyorum bunu. Ama herkes bu yüzden sevmisti Kurtlar Vadisi´ni. Gec de olsa anladilar ve eskiye dönüs yaptilar. Ama 2-3 saglam karakter daha lazim diziye bence.

İcraatı bol, bir eli mafyada, seri ölümler yaşatan, efsane karakterler yaratan ve bu efsane karakterleri sakız gibi uzatmayan vadiyi görmek en güzeli.

Güzel güzel mafya vadisi geri döndü:D,çok güzel hareketler bunlar,küçük memati sahnesini demiyorum tabi,filmin genel mentalitesi istediğimiz kıvama geliyor:D,Ersoy baya karizmatik adam,Gülendam parazitti zaten,diziden atmaları iyi olmuş:D,Ersoy gibi 1-2 psikopat daha dahil etseler diziye daha iyi olur.

Sirada Polat'in ailesi olmali.

Oha Ersoy'a onuda yaptırırlarsa adam hiç görülmediği kadar vahşi bi şekilde ölecek...

Memati bu adamın üzerinden Greyder ile geçer demedi demeyin...:D

siSİsi ali memati reyiz siSİsi :( laann :(

intikam sirenleri çalıyor :asd:

O kadarda değil ya,ama hikmet ölsün baydı iyice o karakter.Hüsnü de ölsün intikam alıyorum derken.Hatta tuncay da ölsün,aptal saptal karakterlerin hepsinden kurtulalım.Gülendam öldü içimin yağları eridi :D

Ömer Baba'da baydi artik. 190 bölüm yeter bence, onada bitane sIksInlar. :asd:

Geri
Üst Alt