Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Yahu ömer babadan önce şu hikmetle ayı ibrahimin kızı ölsün.

Milletin hayran olduğu Ersoy'un gücü anca onun bunun çocuğuna, babasına yetiyor anasını satiyim.

Ne biçim karakter yapmışlar, o kalıpla cama girdi zaten. Sonra intikam almak için babaya gidiyor.

Çok karizma adam hesapta. :D

Ersoy adamları infaz ederken silah sesini duymuyorlar,yaralı adam havaya sıkınca hemen duyuyorlar.Bu arada ersoy ne ara hastaneye gitti,ışınlandı sanırım.

Anladığım kadarıyla temizlik var vadide.

iki üç bölümdür belliydi böyle ollacağı , Polatın annesi savcı kıza ; Ömerime bişi olursa bende giderim falan diyodu , yani önümüzdeki bölüm 2 kişi daha veda ediyor :D

ersoy hastane de iken hüsnü yü de halletsin ne kadar bos karakter varsa tek tek temizlesin

Ersoy adamları infaz ederken silah sesini duymuyorlar,yaralı adam havaya sıkınca hemen duyuyorlar.Bu arada ersoy ne ara hastaneye gitti,ışınlandı sanırım.

Hacı, en son "izlemem" dediğinde filmin başıydı. Filmin sonuna kadar iki tane yorum yapmışsın üstüne :)

bölüm güzeldi, emniyetteki replikler falan yine fenaydı, polat ersoy kapışmasıda 10 numaraydı.inş. ömer baba'ya birşey olmaz..

-Ersoyl'la düşman değil misin?

-Benim dostlarım olur, düşmanlarım olmaz. Benim düşmanlarım pek yaşamıyorda!

Bu replikler iyidi ve;

-Kapasana kapıyı kardeşim burada lavman yapıyoruz.

-Ne biçim konuşuyorsun hüsnü!

:D:D

Aynen hem Ersoy hastanede elini kolunu sallıya sallıya giriyor hiçkimse farketmiyor adamı

Ömer babada ölünce nasihat vericek adam kalmıycak dizide :)

Kurtlar Vadisi`nin `Ünsal Kemal`i, Mesut Akusta trafik kazası geçirdi.

Kurtlar Vadisi dizisinde `Müsteşar Ünsal Kemal` karekterini canlandıran tiyatro ve sinema oyuncu Mesut Akusta trafik kazası geçirdi.

Kaza saat 08.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Mecidiyeköy istikametinde meydana geldi. Akusta, gizli buzlanma olduğu öne sürülen yolda ilerlerken aracının kontrolünü kaybetti. Otomobil önce sağ taraftari bariyerlere sonra da sol taraftaki refüje çaptı. Kazada sol iki lastiği kopan otomobilde büyük hasar meydana geldi. Kaza sırasında emniyet kemerleri takılı olan Akusta ve yanındaki arkadaşı Hikmet Ferruh Okan yaralandı. Araçtan yüzü, gözü kan içinde çıkan Akusta`nın şoka girdiği görüldü. Akusta ambulansla hastaneye kaldırılırken durumu daha iyi olan Hikmet Ferruh Okan, otomobilin başında polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Ünsal kaza geçirmiş beyler...

Geçmiş olsun diliyoruz kendisine...

Geçmiş olsun.

o yarali adam sürünerek disari cikti öyle ates etti ama ersoy adamlari deponun icinde vurdu belki disari ses gitmemis olabilir

Polis: Hanımefendi, üstünüzü değiştirir misiniz lütfen ?

İbrahim: Mini etek de giysin mi lan ?

Hüsnü: Efendim, sizden bir ayılık rica edebilir miyiz ?

İbrahim: Deli misin lan sen ?

Hüsnü: Zırrr !

dün yine saçmalama serisine devam ettiler

selvipusat.jpg

Sözlükte bunu gördüm de yarıldım lan. Komedi dizisine çevirmişler, bir de son bir iki bölüm toparlanıyordu. Eğer adam akıllı olayları bağlamazlarsa harbiden söylenecek söz kalmayacak. :asd:

Dizi icabı aradan 10-15 sene gibi bir şey geçti Adem:) Hatta Pusu ilk başladığı zamanlarda Polat'la Abdülhey konuşurken mafyayı 10 senede bitirdiklerinden falan bahsediyorlardı.6 sene olarak düşünme yani.

Geri
Üst Alt