Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT

beyler polat vuruldu :(

bitmesin bu dizi ya...tek izlenebilitesi olan dizi bu zaten :sad007:

Diziyi ben de izliyorum ama buna katilmiyorum..

Polat vurulmaz da olmez de rahat ol.. celik yelek giymistir :)

Polat vurulduğunda Kara nerdeydi ?

Dalgıç kıyafetiyle gelip kurtarır Polat'ı :asd:

o gecen büyük yük gemisi bir önceki sahnede görülmüstü. o geminin üstünde kara'nin adami suriyeli'yi vurmustu. umarim kara ve adamlari o gemide dir ve shamir'i gebertirler.

zaza da iyice civitiyor bu diziyi. umarim tez zaman da o da nallari diker :asd:

"kurt kanunu" isminde yeni bir dizi cikiyormus ve polat oraya gececek diyorlar. umarim öyle bir sey olmaz. polat alemdar olarak tanidik, öyle yasadi ve öyle de ölmeli bence. umarim arastirmalarim dan ögrendigim gibi, sadece konuk oyuncu olarak katilir yeni diziye.

aslinda kurtlar vadisi pusu da daha degisik bir senaryo yaratbilirlerdi. mesela pusat polat'in varisi olarak yetistirilebilirdi (godfather da da corleone'nin varisi olmustu) veya polat'in kiz yerine erkek cocugu olabilirdi...

kurtlar vadisi terör'ün alele acele kaldirilmasindan dolayi, senaryo zayid kaldi gibi...

ama son zamanlar da baya toparladi dizi...izlenme oranlari da bunu acik acik gösteriyor.

o gecen büyük yük gemisi bir önceki sahnede görülmüstü. o geminin üstünde kara'nin adami suriyeli'yi vurmustu. umarim kara ve adamlari o gemide dir ve shamir'i gebertirler.

zaza da iyice civitiyor bu diziyi. umarim tez zaman da o da nallari diker :asd:

"kurt kanunu" isminde yeni bir dizi cikiyormus ve polat oraya gececek diyorlar. umarim öyle bir sey olmaz. polat alemdar olarak tanidik, öyle yasadi ve öyle de ölmeli bence. umarim arastirmalarim dan ögrendigim gibi, sadece konuk oyuncu olarak katilir yeni diziye.

aslinda kurtlar vadisi pusu da daha degisik bir senaryo yaratbilirlerdi. mesela pusat polat'in varisi olarak yetistirilebilirdi (godfather da da corleone'nin varisi olmustu) veya polat'in kiz yerine erkek cocugu olabilirdi...

kurtlar vadisi terör'ün alele acele kaldirilmasindan dolayi, senaryo zayid kaldi gibi...

ama son zamanlar da baya toparladi dizi...izlenme oranlari da bunu acik acik gösteriyor.

Kurt kanunu trt1 de yayınlanacak, tanıtımları yayınlanıyor, polat yok orada.

kurt_kanunu_banner2.png

Tanıdıklardan Ersoy Ulubey var, Kollama dizisinden Sabit Ağa var. Ayrıca yine kurtlar vadisinden Pala da var.. Sanırım kurtlar vadisinin yapımcıları pana film çekiyor bu filmi de.

Polat'a birsey olmaz ama senaristlerin artik gereksiz karakterleri cikarmasi gerekiyor. 50 bölümdür gözükmeyen oyuncular var.

Dunku bolumu az once izledim.. bayagi hareketliymis..

Hala bu dizier bakan varmi la :D

bazi gereksiz adamlar diziden uzaklastirilsa daha güzel olur...

pusat'da mafya babasi oldu sonunda :)

Pusat babasinin yolunda sert adimlarla ilerlemektedir. :D

Ilerlesin bakalim onun sonu nasil bitecek :)

[video=youtube;wgO3wZUUex8]https://www.youtube.com/watch?v=wgO3wZUUex8[/video]

Polat Alemdar bildigin Kadir Inanir'in oynadigi Kara Murat'in modern hali :D Adam ölmüyor arkadas.

Ama güncel olaylari iyi ele aliyorlar. Takip ettigim tek dizi.

En son Polatin Inci ile hapishanede nikah kiydigi bölümü izlemistim..

En son Polatin Inci ile hapishanede nikah kiydigi bölümü izlemistim..

vay vay vay neler olmuş.ben en son bi kel adam vardı adını unuttum töbe haşa allah sanki hd görüntü kalitesinde istediği elemanı istediği açıdan takip ediyordu.orada kestim.

Geri
Üst Alt