Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT

En son izlediğimde bi bölümde Polat araba içerisinde bozukaya feyk atıyordu.Ondan sonrasını izlemedim.Özet geçin beler:D

En son bölümde İnci'yi kaçırdılar..İnci Polat'ın çocuğuna hamile olduğu için Polat haberi alır almaz tipi kaydı..Yeni bölümde İzzet Ağa'nın peşine düşüyor..:asd:

iki hafta da bir bölüm oynatma ne ayak?

bu hafta yine yeni bölümü cikmamis.

[video=youtube;dgzsP82XNng]https://www.youtube.com/watch?v=dgzsP82XNng[/video]

Suskunlar var artık rafa kalktı..

Bende kendini izletebilme özelliğini hala yitirmedi vala. İlk günden itibaren kaçırmadan izlemeye özen gösteriyorum. Yerli izlediğim 2 diziden biridir.

Polat ile İnci'den çocuk yaparak iyice cılkını çıkartmışlar dizinin. Takip etmemem doğru kararmış.

Polat ile İnci'den çocuk yaparak iyice cılkını çıkartmışlar dizinin. Takip etmemem doğru kararmış.

Polat ile İnci'den makinalı tüfek bile yaparlardı.Dizi o seviyede ilerliyor şu an iyi ki bırakmışsın.

Memati ile Selvi arasında yaşanan saçmalığa son vermeliler bir an önce. Koskoca Memati'yi sübyancı yapacaklar.. :o

İSKENDER öldükten sonra hiç izlemedim!!

10 yorumdan 7 8 i izlemedim izlemeyeceğim,iyice saçmaladılar ,berbat vs vs

Kaçırdığımız bölümlerde kısaca ne olmuş diye özet için giriyorum ,mesaj ayıklamakla geçiyoriyorum zamanı

İzlemeyen izlemesin ,belli noktaya kadarda eleştiri okeyde,sırf izlemediğini berbat bulduğunu yazmak için sayfalar dolusu yazmaya ne gerek var

tadında kalmalıydı.

10 yorumdan 7 8 i izlemedim izlemeyeceğim,iyice saçmaladılar ,berbat vs vs

Kaçırdığımız bölümlerde kısaca ne olmuş diye özet için giriyorum ,mesaj ayıklamakla geçiyoriyorum zamanı

İzlemeyen izlemesin ,belli noktaya kadarda eleştiri okeyde,sırf izlemediğini berbat bulduğunu yazmak için sayfalar dolusu yazmaya ne gerek var

Benim durumum daha tuhaf,hem izliyorum hem küfrediyorum.Bir ara bırakmıştım diziyi aslında sonra etrafımdakiler Cevat Akarsu(Ayı Cevat) hakkında falan konuşuyorlardı dedim neymiş bunun olayı diye yeniden başladım.Durduramıyorum kendimi ne kadar içine etseler de izlemek zorunda hissediyorum:p

Geri
Üst Alt