Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Harika bir bolum bizleri bekliyor anlasilan.

Kurtlar Vadisi’nin Seyfo’su ölü bulundu !

Kurtlar Vadisi dizisinin Seyfo Dayısı Nihat Nikerel (59), evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi

Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra yazarlık kimliğiyle de dikkat çeken Nikerel, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İletişim Bölümü’nde öğrenim görüyordu. Aynı üniversitede hocalık da yapan Nikerel, son olarak Kadir İnanır’la İpsiz Recep dizisinde kamera karşısına geçmişti. Pazartesi günü toprağa verilecek olan Nikerel, Köprü, Zerda, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Aynalı Tahir, Manisa Tarzanı, Şaban Askerde, Süper Baba, Başka Olur Ağaların Düğünü, Belene gibi film ve dizilerde rol aldı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Nihat Nikerel, Beşiktaş’taki evinde vefat etti. Çorum’da, 1950 yılında doğan Nikerel, 1985’te senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. "Kurtlar Vadisi", "Sıcak Saatler" ve "Süper Baba" gibi çok sayıda dizide rol alan Nikerel’in, "Aralıktı", "Yalansız Yalnızlığım" ve "Ay Zamanı Zalımca" adlı kitapları bulunuyor.

Nihat Nikerel’in rol aldığı bazı sinema filmleri de şöyle: "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi", "Adressiz Sorgular", "Hoşgeldin Hayat", Avrenos’un Müşterileri", "Manisa Tarzanı", "Garip Bir Koleksiyoncu", "Gerilla", "Reis Bey".

Kaynak: Milliyet

"Ben gaz maskesiyle gül koklamam yeğenim".

Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır) çıktıktan sonra alışamadığım bi dizidir :).

Çakır rolü diziden kalktıktan sonra daha da bağlandığım ve kalitesini üst seviyeye çıkartan bizidir.

aynen burak eren bence de cakir ciktikdan sonra dizi daha guzel oldu

icine ettiler dizinin ya

muro ve cetin de cikti

artik o kadar komik sahnede olmaz

Dünkü bölümü izleyemedim,İzleyen varsa özet geçebilirmi :o

Metropol tilkisi kalbimiz seninle :D

Cosmos un yanında günler nasıl

Lenin le marksizm in faydalarını tartışıyormusun

Çeto ve Yıldırım a selam

Sen ölmedin kalbimizde yaşayacaksın :D

polat güneydoğudaki mayınlarada bi el atsın.mübarek usain bolt gibi koşuyo mayın patlamışken o 4-5 metre mayının ilerisinde uzhhaahah

Geri
Üst Alt