Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV
Yanlış anlama cidden merakımdan soruyorum. Nerden anladın
yok yanlış anlamadım zaten.
özellikle TNT döneminden beri açık şekilde akp politikalarını övüyorlar.. ve özellikle polat alemdar karakterininde dizide başbakanla yakınlaşması bu sebeple bence..
daha iyi probaganda yapabilmek adına yanii..
sıcak gündemden bahsedersek suriye sorununda ısrarla akp'nin dediklerini savunuyor ve Türkiyenin öncü olması gerektiği dizide vurgulanıyor.
bir defasında polat, başkana
'' ordumuz kuvvetli olmalı şuan arap kardeşlerimiz bizden yardım istese nasıl yardım ederiz '' bile dedi yani daha ne olsun?
kürt politikası, türban, kırmızı kitap vs vs.. her konuda akp ile aynı fikirde dizinin senaristleri bu bir tesadüf olamaz örnek vermek gerekirse :
polat, ömer baba konuşması :
ömer baba : oğlum, kırmızı kitabı değiştiemişsiniz...
polat: evet baba, bazıları kendilerini bu sayede üstün görüyorlardı bizde değiştirdik.
dikkat edersen '' biz ''
kürt politikası konusunda polat biraralar açık açık '' pişmanlık '' yasasını övüyordu.
yani genel olarak kurtlar vadisi artık algı yönetimi yapmaya çalışıyor. anlatabildim mi?
dizinin yapımcıları, oyuncuları akpli olabilirler, özel hayatlarında savunabilirler buna itirazım yokta sen çıkıp bir dizide, yaptığın işte bunu belli edersen ayıp olur.
CHP'liler ne yapsın rekabet etmek için dizimi çeksinler ???
neden tekrar atv'ye döndü yanıyorsun kvp??
kısacası sanatı siyasete karıştırmasak çok daha iyi bir ülke oluruz ..