Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Yanlış anlama cidden merakımdan soruyorum. Nerden anladın:confused:

ATV'ye geçtiklerinden beri öyleler.Hep akpnin suni gündemini takip ediyorlar,akp ne yapıyorsa onu yapıyorlar.Kurtlar Vadisi Filistin hakeza.Türklük rayından çıkıp iyice dinci bir raya girdiler zaten.Yani illa biz ak partiliyiz diye bağıracak halleri yok azıcık siyasetle ilgilenen biri anlar Kurtlar Vadisi'ndeki değişimi.

ATV'ye geçtiklerinden beri öyleler.Hep akpnin suni gündemini takip ediyorlar,akp ne yapıyorsa onu yapıyorlar.Kurtlar Vadisi Filistin hakeza.Türklük rayından çıkıp iyice dinci bir raya girdiler zaten.Yani illa biz ak partiliyiz diye bağıracak halleri yok azıcık siyasetle ilgilenen biri anlar Kurtlar Vadisi'ndeki değişimi.

Kurtlar Vadisi Filistin'de ben öyle bir şey görmedim 10 numara filmdi. Akp'nin suni gündemi derken örnek verebilirmisin ?

Aynen bende katılıyorum.

Fakat sırf propakandalarını yapıyor diyede izlememezlik etmiyorum.. :)

Yanlış anlama cidden merakımdan soruyorum. Nerden anladın:confused:

yok yanlış anlamadım zaten.

özellikle TNT döneminden beri açık şekilde akp politikalarını övüyorlar.. ve özellikle polat alemdar karakterininde dizide başbakanla yakınlaşması bu sebeple bence..

daha iyi probaganda yapabilmek adına yanii..

sıcak gündemden bahsedersek suriye sorununda ısrarla akp'nin dediklerini savunuyor ve Türkiyenin öncü olması gerektiği dizide vurgulanıyor.

bir defasında polat, başkana '' ordumuz kuvvetli olmalı şuan arap kardeşlerimiz bizden yardım istese nasıl yardım ederiz '' bile dedi yani daha ne olsun?

kürt politikası, türban, kırmızı kitap vs vs.. her konuda akp ile aynı fikirde dizinin senaristleri bu bir tesadüf olamaz örnek vermek gerekirse :

polat, ömer baba konuşması :

ömer baba : oğlum, kırmızı kitabı değiştiemişsiniz...

polat: evet baba, bazıları kendilerini bu sayede üstün görüyorlardı bizde değiştirdik.

dikkat edersen '' biz ''

kürt politikası konusunda polat biraralar açık açık '' pişmanlık '' yasasını övüyordu.

yani genel olarak kurtlar vadisi artık algı yönetimi yapmaya çalışıyor. anlatabildim mi?

dizinin yapımcıları, oyuncuları akpli olabilirler, özel hayatlarında savunabilirler buna itirazım yokta sen çıkıp bir dizide, yaptığın işte bunu belli edersen ayıp olur.

CHP'liler ne yapsın rekabet etmek için dizimi çeksinler ???

neden tekrar atv'ye döndü yanıyorsun kvp??

kısacası sanatı siyasete karıştırmasak çok daha iyi bir ülke oluruz ..

Kurtlar Vadisi Filistin'de ben öyle bir şey görmedim 10 numara filmdi. Akp'nin suni gündemi derken örnek verebilirmisin ?

Sürekli anti-amerikancılık yapan bir dizinin,Amerika destekli Suriyeli teröristleri desteklemesi sence ne kadar normal?O kadar değişimin içinden sadece bu olay bile anlamaya yeter.

AKP'li değilim, öncelikle onu belirteyim. Polat, dizide istihbaratın en tepesindeki adam rolünde. Tabii ki başbakanla görüşecek, Zaza mı gitsin başbakanla görüşmeye?

Suriye'nin PKK'ya verdiği destek malum, sınırlarımıza günlerdir düşen bombalar malum. Kurtlar Vadisi ekibi iktidar propagandası yapıyorsa siz kimin propagandasını yapıyorsunuz? Dizi güncel olayları işliyor, Türkiye'nin gündemi de şu an Suriye. Galatasaray'daki düşüşün sebeplerinden bahsedecek halleri yok ya :happynew:

AKP'li değilim, öncelikle onu belirteyim. Polat, dizide istihbaratın en tepesindeki adam rolünde. Tabii ki başbakanla görüşecek, Zaza mı gitsin başbakanla görüşmeye?

Suriye'nin PKK'ya verdiği destek malum, sınırlarımıza günlerdir düşen bombalar malum. Kurtlar Vadisi ekibi iktidar propagandası yapıyorsa siz kimin propagandasını yapıyorsunuz? Dizi güncel olayları işliyor, Türkiye'nin gündemi de şu an Suriye. Galatasaray'daki düşüşün sebeplerinden bahsedecek halleri yok ya :happynew:

Önceden neden böyle değildi pekala?Güncel olayları işlemesi,akpnin her yaptığını yapması anlamına gelmiyor.Akpyi de eleştirebilirsin güncel olaylar üstünden.Ben parti tutmuyorum doğru ve yanlışa bakarım ben.

Önceden neden böyle değildi pekala?Güncel olayları işlemesi,akpnin her yaptığını yapması anlamına gelmiyor.Akpyi de eleştirebilirsin güncel olaylar üstünden.Ben parti tutmuyorum doğru ve yanlışa bakarım ben.

Sen doğruya bakmıyorsun ki, Akp'yi eleştirme peşindesin. Akp'yi eleştirmen benim umrumda değil, diziyi de buna alet etmeye çalışıyorsun. Yıllardır severek izliyorum ben. Dizi önceden de böyleydi, halen de böyle. Türkiye o an hangi meselelerle uğraşıyorsa dizide de bundan bahsedilir hep, zira dizinin konusu bu. Burası siyaset meydanı değil, AKP'yi eleştirmekse niyetin onun yerinin burası olmadığı açık. Forum kurallarına da aykırı bu.

Sen doğruya bakmıyorsun ki, Akp'yi eleştirme peşindesin. Akp'yi eleştirmen benim umrumda değil, diziyi de buna alet etmeye çalışıyorsun. Yıllardır severek izliyorum ben. Dizi önceden de böyleydi, halen de böyle. Türkiye o an hangi meselelerle uğraşıyorsa dizide de bundan bahsedilir hep, zira dizinin konusu bu. Burası siyaset meydanı değil, AKP'yi eleştirmekse niyetin onun yerinin burası olmadığı açık.

Yoo niyetim akpyi eleştirmek değil,ben yorum yazdım arkadaş da neden böyle düşünüyorsun dedi ben de ona yanıt yazdım.Mesele bu. :yenieek:

Ha iletine yanıt vermeyişim sanma ki seni haklı çıkarıyor,yukarıda yazdığım gibi her şey ortada ve çok bariz.

aynen öle bu dizi türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir bende akpli değilim izliyorum dizilere bakarken bu dizi sağcı bu solcu diye mi bakacaz ayıp be

Tartışma siyasete kayarsa konudan uzaklaştırmak zorunda kalırız beyler.

ben iskender ölünceye kadar tek bir bölüm kaçırmadan, hatta hepsini tek tek arşivleyerek takip ettim. ama ne zaman iskender öldü, polat tekrar mafyaya dönüş yaptı, sokaktaki sigara kaçakçıları bile polata posta koyar oldu, o zaman yavan gelmeye başladı dizi. bıraktım izlemeyi. şimdi arada yarım saat falan balıyorum da tamamen siyasetin batağına saplanmış halde. eskiden de siyasi konulardan bahsedilirdi de bu kadar değildi.

bi de eskiden çocuklara kötü örnek oluyo, yayından kalksın, yayın saati değişsin diyenler şimdi tek kelime etmiyor nedense.

hic seyretmedim kurtlar vadisini. ama izlemeye düsünüyorum.

cok eskilere gitmeden, nerden baslayabilrim? hangi sezondan mesela? veya hangi yildan?

bu konuda yardimci olabilen birileri varmi.

Geri
Üst Alt