Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Cevat hem gülüyor hem ağlıyor... :D

5.Adam gözlüklü çıktı.Tahmin etmiştim ben zaten :o

saçmalıklar devam ediyor.abdulhey oraya gderken takip edilecegini biliyordu polatta dahil.halen daha diziye ekip takviyesi yapılmaması ve ekip olarak hareket edilmemesi saçmalık. eski tadı yok artık çok basit ve sıradan çatısma sahneleri

Tam göremedim cezaevinden çıkan Ali Sürmeli miydi?

abowww dizimize ali surmeli girmis super yavv super

2n0osrc.jpg

:allecto: :allecto: :allecto:​

Polat pederini çiziyor...:D

ulen kayınpedere el kalkarmı...:D

Ali sürmeli girişten belli etti...

psiko birine benziyor ha...:D

69.BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5 Kasım Perşembe akşamı özetsiz olarak yayınlanacak olan 69. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Gladio’nun 5. adamının kendi ailesinden biri olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? Karısı ve görevi arasında kalan Polat, girdiği çıkmazdan nasıl kurtulacak? Polat ve ihtiyarlar arasındaki gizli görüşmede neler konuşulacak? İskender Büyük’ün ülkeyi ele geçirmek için yaptığı büyük plan ne olacak? İskender hapisten yeni çıkan Şeref Zazaoğlu’ndan ne isteyecek?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 5 Kasım akşamında, özetsiz olarak Star TV ekranlarında olacak…

Bu hafta intibariyle izlemiyorum artık kurtlar vadisini.. Dalga geçiyorlar resmen farkında değilmisiniz hala?

2 sefer iskender yakalandı kaçtı..

2-3 sefer ilk zamanlar muro yakalanıp kaçmıştı..

3 sefer tek göz hakan kaçtı..

1 sefer polat iskenderin elinden kaçtı..

2 sefer cevat kaçtı ..

Her seferindede ekranların başına tekrar çekebilmek için öldürecekmiş edasıyla bitiriyorlar. Dizi bittikten sonra fragmanda gözüken yüzü sargılı olan cevatsa izlemeyi düşünmüyorum :rolleyes: yeter artık yahu..

Geri
Üst Alt