Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Abdülhey Ve Cahit İçin Polat'ın Deşifre Olmaması İçin Kurban Olarak Pusat'ı Gösterdiler. Diyelim Maskeli Pusat 175.Bölümde Abdülhey,Cahit Mete Pusatın Ofisindeydi Pusat Da Oradaydı Ve Erkan İle Maskeli Operasyondaydı Bomba Patlamıştı hani

+

Maskeliyle Erkan Faruğu Sorgularken Pusat Abdülheylerle Ofisteydi.Bir İnsan Aynı Anda İki Yerde Olamayacağına Göre :D

evet resmen pusatın yem oldugu polatın gerçek maskeli oldugu(bence operasyonlardan belliydide) ortaya çıktı bence :D fena senaristleri var bidaki bölüm ortaya çıksın artık reis haini yakala artık
:ayatollah:

Öncellikle son yılların en iyi bölümlerinden biriydi bu bölüm. İki Maskeli teorisi mantıklı duruyor. Operasyonları düzenleyen Polat kesinlikle Pusat sadece basit bir yem.

Yanlız o tekerlekli sandalyeli morruk hain.Ulan ondan en önce şüphelenmiş ama sonradan şüphelerim geçmişti.Hayal kırıklığına uğrattı beni.

Polatın bu bölümde oynamayacağını tahmin etmiştim,çünkü yılbaşı tatilinden dolayı anca çarşamba falan gelecek diye düşünüyordum eh dublaj falan da var,sadece fragmanda son kısma bakınca Abdülheyin yüzünü açtığı adam Polat olabilir demiştim ne de olsa çok küçük bir çekim.Neyse artık reisi öbür bölüm uzun uzadıya görürüz..:D

Yanlız o tekerlekli sandalyeli morruk hain.Ulan ondan en önce şüphelenmiş ama sonradan şüphelerim geçmişti.Hayal kırıklığına uğrattı beni.

Sencer bey o ve sakatta değil

bir sürü neden sayabilirim hain olmasından belli bi kere sandalyenın oyun oldugu ve kgt ajanı ayak sesleri duyup yanına çıkmıstı ama kımse yok dedi adam yürüyordu çünkü

ayrıca bence leylanın kız kardeşi o aynura denilen kız :yenieek:

Polat o Suriye'deki evden nasıl kurtuldu ben en çok onu merak ediyorum. Aksaçlı ile ne zaman temas kurdu ? Polat'ın, Suriye'ye ölüme gönderilmesi de oyun olabilir yani. Dizinin senaryosunun gizemli bir hal alması kaliteyi yükseltti kuşkusuz.

Polat o Suriye'deki evden nasıl kurtuldu ben en çok onu merak ediyorum. Aksaçlı ile ne zaman temas kurdu ? Polat'ın, Suriye'ye ölüme gönderilmesi de oyun olabilir yani. Dizinin senaryosunun gizemli bir hal alması kaliteyi yükseltti kuşkusuz.

Okudugum bir şeyi söyliyim sana o zaman biraz tatmin olursun belki

Vuruldugu sırada üstünde çelik yelek vardı ve tam yelekten vuruluyordu.Vuranda ihtiyarların adamıydi diye okudum bi yerde ama sahneyi hatırlayınca alakasız geliyor sonra o evden nasıl çıktı bılmıyorum bende ama polat ortaya çıkınca orasını gösterirler herhalde yani umarım :)

Başkan bu zamana kadar neleri bağladılar,ona mı kılıf uyduramayacaklar..:D:D

Pusat ne zaman ihtiyarlara çalışmaya başladı ?

Pusat ne zaman ihtiyarlara çalışmaya başladı ?

polatın gönderdiği yem o

yoksa maskeli bombalı evden çıkarken pusat ofiste cahitle savcıyla falandı

maskeli gemiden adamı alırken pusat cahitlerin karşısına falan çıktı

hiç ya o operasyonları yapamazda bidaki bölüm polatta çıkar ortaya sanırım

bu arada rus genaralin oğlu ivan kesin küpelinin kardeşi.

şunu anladım kı fragmanları diziden daha heycanlı oluyor :yenieek:

p.tesi yeni fragmen gelsin

Şuan indiriyorum son bölümü bakalım :cool:

Pusat yem...

Maskeli kesin Polat... o rolu oyniyan dubloru cunku hasanzade kendi soyledi. :D

Sencer sakat degil (ses yapdi salak)

Aynura Polat ile irtibat halinde... (Arabada telefonla mesajlasiyodu Akif gelince kapadi felan)

Ivanda o kupelinin kardesi olabilirde, benzemiyo...

Haftaya Polatin olmedigi anlasilir fakat gelirmi bilmem... gelirse bayagi flashback izlicez:yenieek:

Pusat yem...

Maskeli kesin Polat... o rolu oyniyan dubloru cunku hasanzade kendi soyledi. :D

Sencer sakat degil (ses yapdi salak)

Aynura Polat ile irtibat halinde... (Arabada telefonla mesajlasiyodu Akif gelince kapadi felan)

Ivanda o kupelinin kardesi olabilirde, benzemiyo...

Haftaya Polatin olmedigi anlasilir fakat gelirmi bilmem... gelirse bayagi flashback izlicez:yenieek:

Başkan sen filmi yemiş yutmutsun..:D:D :ayatollah::ayatollah:

iki maskeli var, pusat yem olarak kullaniliyor, asil isleri yapan hep polat'i oynayan diger maskeli. programda eslesme bulundu diyip sonra da gizli diye kayit edilmemesi zaten belli ediyor herseyi, Pusat'in KGT ile ne ilgisi var. ihtiyarlar yapti yine yapacagini.

16 reytingle gene hafta 1.si

Son duyumlara göre diğer maskeliden Erdal Bakkal çıkacakmış beyler. Çay Erdal Bakkalda içilir diyecekmiş.

Kesinlikle 2 maskeli var. Pusatın yem olduğuda apaçık ortada hem onlar ofisteyken maskeliyle Erkan tuzağa düşmüştü dizide 2 tane Pusat yok sonuçta. Ayrıca o gemide boruya sıkma sahnesinde Pusat 15 yıl uğraşsa yine sıkamaz öle :D Maskeli falan güzel oluyorda Polat artık çıkmalı sıkmaya başlıyor çünkü

Geri
Üst Alt