Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Aynura iyi sır tutan bi tip.:D Polat Pusat'ı olduğu gibi onu da ayarlamış olabilir.

Polat, Sencer'i indirir yeni Aksaçlı o olur. Oraya doğru gidiyor senaryo. :ayatollah:

Aynura kimin adına çalışıyor acaba niye vurdu durup dururken Abdulhey'i yav..

öldürmek için ateş etmediği belli polat demiştir çünkü çok kurcalamaya başladılar uyanacaklar. Muhtemelen kızda biliyor durumu pusat gibi

öldürmek için ateş etmediği belli polat demiştir çünkü çok kurcalamaya başladılar uyanacaklar. Muhtemelen kızda biliyor durumu pusat gibi

Muhtemelen. Çünkü orada ateş ettiği pusat olabilir. Bu yüzden yapmış olma ihtimali kuvvetli.

Mesele güven meselesi değil. İşin içinde duygusallık var o ekipte. Aynura'da ne arasın duygusallık. Profesyonel ekip onlar.

Polat'ı da anlamak mümkün değil Aynura'ya güveniyor Abdülhey'e güvenmiyor pehh..:SS:

yok pusata ateş etmiyor erayın dediği gibi bence direk abdülheye sıkıyor ama fragmana bakın namluyu aşağıya eğiyor sıkarken bir nevi aradan çıkarmak gibi polat öğrenmelerini istemiyor çünkü onla gelmek istiyecekler başları belaya girsin istemiyor gibi salladım ben yerse :D

İlginç bir olayda adam ölmüş diyelim cenaze işleriyle uğraşan yok :D Polat'a güzel bir tören yapalım diye düşünen yok ama Çakır öldüğünde on numara merasim olmuştu,hasretle anıyoruz eski bölümleri..:D:D

Kamil'in dediklerine katılıyorum.

Bence de oyalaması için yapılmış bir hareket olabilir. :)

yok pusata ateş etmiyor erayın dediği gibi bence direk abdülheye sıkıyor ama fragmana bakın namluyu aşağıya eğiyor sıkarken bir nevi aradan çıkarmak gibi polat öğrenmelerini istemiyor çünkü onla gelmek istiyecekler başları belaya girsin istemiyor gibi salladım ben yerse :D

Başkan ben aksini söylemedim ki :D, abdülheye sıkması cahitin elemana sıkmasına benziyor.Benim demek istediğim madem böyle bir oyun yapıcan niye en yakınlarına söylemiyorsun da kıza söylüyorsun..:D

Başkan ben aksini söylemedim ki :D, abdülheye sıkması cahitin elemana sıkmasına benziyor.Benim demek istediğim madem böyle bir oyun yapıcan niye en yakınlarına söylemiyorsun da kıza söylüyorsun..:D

başkan dedim ya ısrar edecekler bizde gelcez diye sıkıntı tehlikeye atmak istemiyor ayrıca işin daha ilginci aynura ile akif farklı saftalar oda acayip bir durum olmuş

başkan dedim ya ısrar edecekler bizde gelcez diye sıkıntı tehlikeye atmak istemiyor ayrıca işin daha ilginci aynura ile akif farklı saftalar oda acayip bir durum olmuş

Olabilir o yüzden Abdül yaşamak istemiyorum falan diyordu bence kırıldı Polata :D:D:D:D:D:D:D:D

Ya küpeli, çekik gözlü eleman ve aynura en baştan beri hep polat'ın destekçisi oldu. Aynura iyi sır tutan bi eleman. Polat'a daha önce ne yardımlar yaptı hatırlayın. Mesajlaştığı kişi de Polat'tır muhtemelen. Maskeli çıkınca ortaya o sahnelere flash-back yaparlar bol bol.

Ya küpeli, çekik gözlü eleman ve aynura en baştan beri hep polat'ın destekçisi oldu. Aynura iyi sır tutan bi eleman. Polat'a daha önce ne yardımlar yaptı hatırlayın. Mesajlaştığı kişi de Polat'tır muhtemelen. Maskeli çıkınca ortaya o sahnelere flash-back yaparlar bol bol.

Kgt timindeki en değerli elemanı bence küpeli ile akif(biraz yavşak sanki) bide mirsad gerisi fazlalık..:D

Aynura da baya iyi. Sencer'in yanındaki eleman da. Diğerlerinin çok bir numarasını göstermediler henüz.

Sencerin yanındaki uşak Mirsad o da iyidir,kızlardan tim falan olmaz..:D:D

şimdi 176.bölümü izledim orta olmuş ama rus general süper

Yaw bu Polat oldu gitti mi diziden ? Uzun zamandir bakmiyorum

Geri
Üst Alt