- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV
Aynura iyi sır tutan bi tip.
Polat Pusat'ı olduğu gibi onu da ayarlamış olabilir.
Aynura iyi sır tutan bi tip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynura kimin adına çalışıyor acaba niye vurdu durup dururken Abdulhey'i yav..
öldürmek için ateş etmediği belli polat demiştir çünkü çok kurcalamaya başladılar uyanacaklar. Muhtemelen kızda biliyor durumu pusat gibi
Muhtemelen. Çünkü orada ateş ettiği pusat olabilir. Bu yüzden yapmış olma ihtimali kuvvetli.
Polat'ı da anlamak mümkün değil Aynura'ya güveniyor Abdülhey'e güvenmiyor pehh..:SS:
yok pusata ateş etmiyor erayın dediği gibi bence direk abdülheye sıkıyor ama fragmana bakın namluyu aşağıya eğiyor sıkarken bir nevi aradan çıkarmak gibi polat öğrenmelerini istemiyor çünkü onla gelmek istiyecekler başları belaya girsin istemiyor gibi salladım ben yerse![]()
Başkan ben aksini söylemedim ki, abdülheye sıkması cahitin elemana sıkmasına benziyor.Benim demek istediğim madem böyle bir oyun yapıcan niye en yakınlarına söylemiyorsun da kıza söylüyorsun..
![]()
başkan dedim ya ısrar edecekler bizde gelcez diye sıkıntı tehlikeye atmak istemiyor ayrıca işin daha ilginci aynura ile akif farklı saftalar oda acayip bir durum olmuş
Ya küpeli, çekik gözlü eleman ve aynura en baştan beri hep polat'ın destekçisi oldu. Aynura iyi sır tutan bi eleman. Polat'a daha önce ne yardımlar yaptı hatırlayın. Mesajlaştığı kişi de Polat'tır muhtemelen. Maskeli çıkınca ortaya o sahnelere flash-back yaparlar bol bol.
Aynura da baya iyi. Sencer'in yanındaki eleman da. Diğerlerinin çok bir numarasını göstermediler henüz.
şimdi 176.bölümü izledim orta olmuş ama rus general süper