Kurtlar Vadisi'ne nazar değmiş sanırsam
Necati Şaşmaz'a bu konuda çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Ben Gezi olaylarına hiçbir zaman müdahil olmadım her 2 taraf açısından da çünkü siyasetle hayatta işim olmadı olmaz da sevmem de nefret ederim.
Ülkem için neye hayrım dokunacaksa ona çalışırım işimi iyi yaparak vatana hizmet etmeyi benimserim.
demek istediğim taarfsızım,lütfen kimse yanlış anlamasın.
Eğer ki Necati Şaşmaz yine o bozuk Türkçe'siyle yapılan malum toplantıdan sonra çıkarak Gezi Parkı eylemlerine destek verdiğini açık açık söyleseydi o günler de linç edilen o adam ''kahraman'' ilan edilmez miydi?
Bizim ülkemizde ki sosyla medya çok acımasız,insanlarımız çok acımasızlaştılar.
İnsanlar birbirleriyle arkadaş olanlar dahi fikirleri tezat oldukları için kavga ederlerken bu ülke de sanatçı olupta sorumluluk almayacaksın görüşündeyim.
Çünkü memnun olmayan hiç kimse sanki Gezi Parkı olaylarını bu adam başlatmışcasına saldırdılar insanlarada acaip bir nefret dalgası gördüm ve çok üzüldüm.
Ayrıca ülkede yıllardan beri neden terör var diye bir takım insanlara küfür ediyoruz,ben görevim gereği doğu bölgelerinde çok bulundum.
Maalesef orda ki arkadaşların insanların çoğu eğitimsizlikten çoğu da aile tarzlarından dolayı Türkçe'yi etkili kullanamıyor,bunların içinde vatanını milletini bayrağını çok seven insanlarda var, ne yapsın adamlar anaları babaları bu şekilde yetiştirmiş dönmüyor dilleri, ve bu Necati Şaşmaz'ın Türkçe'yi kullanma konusunda sosyal medya da olanlar onların çok zoruna gitti.
Şimdi tekrar söylüyorum gerçekten tarafsız biri olarak,Gezi parkına çıkan hak arayan o vatandaşlarımız inasanlarımız arkadaşlarımız oraya ne için çıktılar, ülke de adalet duygusununun geri gelmesi,ülkenin menfeati adına çıktılar öyle değil mi?
Peki Necati Şaşmaz'ın bozuk Türkçe'sini alay konusu ederek doğu kökenli vatandaşlarımızın rencide olmasını sağlayarak mı bu memleket fayda da bulundular, bu yaptıkları ayrımcılığa orda ki insanları kiçümsemeye girmedi mi sizce.
Demek istediğim insanlar kusurlarıyla bu memlekette siyasi ,spor gibi konularda vurulmaya devam edildikçe gerçekten hiçbir yapılan eylem hiçbir yapılan tartışma bizleri bir yerlere getirmez.
Ben açıkcası Necati Şaşmaz'a yapılanlardan dolayı çok utandım,kimliği,siyasi düşünceyi,menfeati herşeyi bir kenara bırakın ya gerçekten İnsan olarak utandım.