[attachment=2628:uploadfromtaptalk1375624449883.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1375624449883.webp
    uploadfromtaptalk1375624449883.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 198
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fnw3OPa12T0[/media]

SLOGANLARI

"Madem penguenleri izlemek istemiyorsunuz gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu da izleyin"

Valla bu sene ne anlatırlar ne yaparlar bilmem ama biran önce kurguyu ve çekim tekniklerini eski kalitelerine getirsinler ve senaryo günlük ya da haftalık olmasın, onun haricinde de Polat Alemdar'ı yaşalandırma sevadısından vazgeçin dedem kıvamına getirdiniz.

Sloganları da geziye mesaj yolar gibiler açıkcası yeni sezonu merak ettim.

Polat yine ölmemis.

Ölüp Ölmediği belli değil daha ya,burda ki görüntü 195.bölüm fragmanından, Kurtlar Vadisine tapardım eskiden ama çok saçmaladırlar her sezon finalinde Polat'ı öldümü diye ortaya attılar dalga konusu yaptılar,aslında gerçekten ülkemizde yapılatn tek farklı iş dizi olarak.

Kurtlar Vadisi'ne nazar değmiş sanırsam :)

Necati Şaşmaz'a bu konuda çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Ben Gezi olaylarına hiçbir zaman müdahil olmadım her 2 taraf açısından da çünkü siyasetle hayatta işim olmadı olmaz da sevmem de nefret ederim.

Ülkem için neye hayrım dokunacaksa ona çalışırım işimi iyi yaparak vatana hizmet etmeyi benimserim.

demek istediğim taarfsızım,lütfen kimse yanlış anlamasın.

Eğer ki Necati Şaşmaz yine o bozuk Türkçe'siyle yapılan malum toplantıdan sonra çıkarak Gezi Parkı eylemlerine destek verdiğini açık açık söyleseydi o günler de linç edilen o adam ''kahraman'' ilan edilmez miydi?

Bizim ülkemizde ki sosyla medya çok acımasız,insanlarımız çok acımasızlaştılar.

İnsanlar birbirleriyle arkadaş olanlar dahi fikirleri tezat oldukları için kavga ederlerken bu ülke de sanatçı olupta sorumluluk almayacaksın görüşündeyim.

Çünkü memnun olmayan hiç kimse sanki Gezi Parkı olaylarını bu adam başlatmışcasına saldırdılar insanlarada acaip bir nefret dalgası gördüm ve çok üzüldüm.

Ayrıca ülkede yıllardan beri neden terör var diye bir takım insanlara küfür ediyoruz,ben görevim gereği doğu bölgelerinde çok bulundum.

Maalesef orda ki arkadaşların insanların çoğu eğitimsizlikten çoğu da aile tarzlarından dolayı Türkçe'yi etkili kullanamıyor,bunların içinde vatanını milletini bayrağını çok seven insanlarda var, ne yapsın adamlar anaları babaları bu şekilde yetiştirmiş dönmüyor dilleri, ve bu Necati Şaşmaz'ın Türkçe'yi kullanma konusunda sosyal medya da olanlar onların çok zoruna gitti.

Şimdi tekrar söylüyorum gerçekten tarafsız biri olarak,Gezi parkına çıkan hak arayan o vatandaşlarımız inasanlarımız arkadaşlarımız oraya ne için çıktılar, ülke de adalet duygusununun geri gelmesi,ülkenin menfeati adına çıktılar öyle değil mi?

Peki Necati Şaşmaz'ın bozuk Türkçe'sini alay konusu ederek doğu kökenli vatandaşlarımızın rencide olmasını sağlayarak mı bu memleket fayda da bulundular, bu yaptıkları ayrımcılığa orda ki insanları kiçümsemeye girmedi mi sizce.

Demek istediğim insanlar kusurlarıyla bu memlekette siyasi ,spor gibi konularda vurulmaya devam edildikçe gerçekten hiçbir yapılan eylem hiçbir yapılan tartışma bizleri bir yerlere getirmez.

Ben açıkcası Necati Şaşmaz'a yapılanlardan dolayı çok utandım,kimliği,siyasi düşünceyi,menfeati herşeyi bir kenara bırakın ya gerçekten İnsan olarak utandım.

Doğu kokenle ne alakası var yahu dalga geçilen adamın aksani veya sivesi değil ki. Yarım saatte 7 kelime soyleyebilmesi ve bunlari pes peşe dizince ortaya anlamsız bir cümle çıkması. Senelerdir ekranda olan bir insan çıkıp arka arkaya 2 anlamli cümle kurabilmeli. Doğulu falan siz çok yanlış anlamissiniz.

Ha nasil söylediğini birak ne söylediğine bak dersen kedi gözü fosforlu falan biseyler anlattı.o daha kötü. :D

*tapatalk*

Kurtlar Vadisi cizgisinden sapti ve hukumet gudumlu bir propaganda aracina donustu , basindan beri takip edenler bu keskin donusu zaten farketmislerdir , aksi takdirde dizi yayindan kaldirilacakti

Doğu kokenle ne alakası var yahu dalga geçilen adamın aksani veya sivesi değil ki. Yarım saatte 7 kelime soyleyebilmesi ve bunlari pes peşe dizince ortaya anlamsız bir cümle çıkması. Senelerdir ekranda olan bir insan çıkıp arka arkaya 2 anlamli cümle kurabilmeli. Doğulu falan siz çok yanlış anlamissiniz.

Ha nasil söylediğini birak ne söylediğine bak dersen kedi gözü fosforlu falan biseyler anlattı.o daha kötü. :D

*tapatalk*

Twetler de neler gördüğümü anlatamam,Necati Şaşmaz'ın o akşam ki tek hatası olumlu ya da olumsuz konuşmamasıydı net konuşmamasıydı.

Konuşmalarında siyaset yaparak orta yoku bulmak istedi ama yanlış anlaşıldı,zaten çıktığında ki hali ve tavrı garipti, bence çok büyük boşluğuna geldi.

Her ne olursa olsun bu işin sorumlusu bu adam değildi,halkın ve onu sevenlerin kabul etsekte etmesekte sanatçı vasfıyla oraya giden bir şahıstı.

Bu olayların ona getirisi ya da götürüsü olmayacaktı,sadece sorumluluk almak istedi, belki saçmalamışta olabilir ama kimseye bu kadar hakaret etme ve alay geçme hakkı vereceğini düşünmüyorum.

Ve de onu eleştiren hiç siyasetle alakam yok tekra söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren insanların çoğu karşı karşıya gelse 2 kelime konuşamazlar.

Bir Kurtlar Vadisi seveni olarak Necati Şaşmaz'ın kat ettiği yolu biliyorum Türkçe'si inanılmaz derecede kötüydü ama çalıştı ve düzeltti.

Takdir edersin ki insanın en basit bir kelimeyi bile değiştirmesi alışkanlık edinmesi günlerini alır,o baştan aşağıya kendini geliştirdi.

Nitekim benim sorduğum bir soru vardı Özgür'cüm sence gezi parkı olaylarına Necati Şaşmaz kesin olarak ve yine bu konuşma şekliyle destek verseydi bugün kahraman mı ilan edilirdi yoksa aynı durumda mı olurdu?

Ben burda insanlarımızın konu siyasete girdiğinde nasıl canavarlaştığını anlatmak istiyorum, inanın ben 1970-1980 dönemiy miş darbesiymiş flan ne ailem tarafından doğru düzgün duydum ne okudum ne de okumak istedim çünkü dedim ya siyaset ilgi alanım değil, ama birşeyi çok net gördüm bu Gezi olaylarından sonra.

O dönemlerde kimbilir kaç genç, kaç bilim kişisi sanatçısı, sporcusu yok yere harcandı gitti ve kimbilir kaç kardeş birbirinden koptu koparıldı, yazık ben bizim Türk milletine yakıştıramıyorum bu yapılanları.

Sanırım bize nazar değdi, kedi gözü, sinek valesi.

İnadına vadi, inadına Pusu,inandına Polat Alemdar, inadına Necati Şaşmaz.

Beğenmeyenler aşk bir hayal, pis yedili, amcanın karısını kerken ve buna benzer yapımları izleyebilir.

Necati Şaşmazın konuşmalarıyla dalga geçenler,kokainman adamların dizileriyle eğlenebilir

frikik veren hatunların hayat ideolajisiyle dolu müthiş açıklamalarıyla kendilerinden geçebilir.

Bu ülke insanına acıyorum ya vallahi sanki 2.bir Kurtlar Vadisi Pusu tarzında iyi de olsa kötü de olsa bu tarzda bir dizi var da memlekette biz izlemiyoruz.

Yapımcılar çok cesur ya Türkiye'de herşeyi anlatıyolar da beğenmiyoruz, mustahak size Selanalar, çocuklar duymasınlar ve onları önümüze getiren yapımcılar.

Sonra yeaaaaa,bizim ülkemizde neden bir Game Of The Thorens çekilmiyor neden bir 24 çekilmiyor?

Fırsatmı veriyorsunuz adamlara!!

Hasan Karacadağ fıstık gibi Dabbe serileri çekiyor neymiş efendim popsuyla gülüyormuş.

Sen inaçsızsan afedersin kitapsızsan poponla da gülersin heryerinle de gülersin.

AQ sü düşük arkadaş o adamın anlattıkları kutsal kitabımızda birebir anlatılan durumlar insan sadece senaryodan korkar ki üstelik film çekimleri de o abarttığınız Amerikan filmleri kalitesinde.

Gidersin sırf yabancı film diye zombili filmleri izler altını doldurursun öyle değilmi,yabancı hayranlığı.

Sonra ülkemizde Fetih 1453 çekilir sonra ülkemizde

Gelibolu Yolun Sonu gibi tarhihi filmler çekilir başlarsınız çamur atmaya ''yeaaaaaaaa bu olmamış'' demeye.

Malkoçoğlu'ndan, Tarkan filmlerinden başka ülkede 40 yıldır tarih filmimi çekildi aQ sü düşük arkadaşım.

Adamlar bu işin yeni farkına varıyorlar ve acemiler ve de en yüksek bütçeleri 20 trilyon, bundan 10 yıl önce çekilen Amerikan yapımı Cennet'in Krallığı gibi 200 milyon dolar da değil bütçeleri.

Hiç destek olmak yok lugatınızda kötüleyin ki başlamadan bitsin.

Aslından Türkler olarak hayatın her yönünde böyleyiz onun için her yerde her platformda sürünüyoruz.

Siyasette,sporda,sinemada,ekonomide herşeyde sürünüyoruz, bunun tek nedeni devlet değil, devlet dediğin şey de zaten bu millet, yabancılar yaptı mı ''vay be elin adamı yapıyor'' biz yaptık mı ''böyle şeymi olur rezalet yapamayız biz''.

Elin adamı anasının karnıda mı öğrendi Cesur Yürek filmini çekmeyi dönün bakın bakalım sinemalarının 50 yıl öncesine onlarında acemilik dönemlerinde süper değildiler yapa yapa ilerlediler.

Demek istediğim şimdi bu ''Kurtlar Vadisi devammı ediyor yeaaa'' diyen zihniyete.

Soruyorum onlara iyi de olsa kötüde olsa sizin sevmediğiniz (ki bende her platfomda derim siyasetten nefret ederim) başbakan propagandası da yapsa (ki kesinlikle öyle birşey yok) varmı Türkiye de buna benzer 2.biz dizi hadi cevap verin.

Karadayı mı

Tatar Ramazan mı

Çocuklar Duymasınmı

Medcezir mi

Çalıkuşu mu

Ne karı meraklısı bir milletmişiz yahu tüm dizilerin ana teması aşk,entrika, kim kimi nerde boynuzlamış kim kime nerde takmışız.

Valla kusura bakmayında biz milletçe böyle oldukça en azından ben ve ailem değiliz şöyle diyeyim siz milletçe böyle oldukça eşşeğe semer vuran çok olur.!!

Sizler zannediyor musunuz ki bu ülkenin yapımcıları Ergenekon'u,Balyoz'u,Terörü,Uyuşturucuyu ve satıcılarını, Mafyayı, Kaçakcılığı bilmiyor.

Peki soruyorum sizlere neden bu konularda 2.bir dizi yok memlekette neden yapımcılar bu konuları işlemiyor.?

Sizler burda bana gelin bunun cevabını verin, sonra gelin Kurtlar Vadisi ''yalakalık yapıyor yeaaa'' deyin.

İzlemiyorsanız da dalga geçip izleyenlere saygısızlık etmeyin.

Gidin aşkı memnunun tekrarlarını izleyin orda yalakalık yok erotizm var birşeyler kaparsınız.

Sonrada Gezi olayları oldumu ülkede, forumdan memleketi kurtarırsınız bu bilgilerinizle.

Bu yazım Kurtlar Vadisi Pusu ve cesur Türk yapımlarıyla dalga geçen herkesedir.

Geri
Üst Alt