hakan akın
Sarı Üye
- 23 Ağustos 2013
- 680
- 0
- 706
Bu konuda kim benle hakaret etmeden tartışmak istiyorsa da hodri meydan diyorum, yedirmem Kurtlar Vadisi Pusu'yu burda, memlekette izlediğim tek diziyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda kim benle hakaret etmeden tartışmak istiyorsa da hodri meydan diyorum, yedirmem Kurtlar Vadisi Pusu'yu burda, memlekette izlediğim tek diziyi.
senelerdir abudik gubidik dandik dizileri işte bu dizi vadiyi geçicek diye yutturdular millete hiçbiride geçemedi hatta yanına bile yaklaşamadı kurtlar vadisi gerçek bir efsanedir bu konuda kimsenin birşey söylemeye hakkı yok günümüz Türkiye'sinde hala kurtlar vadisi ayarında bir çalışma yapılamıyorsa bir durup düşünmeleri lazım..
kurtlar vadısı efsanedir sözüm yok ama onun yanında mesela askı memnuyu kötülemisin askı memnu da gayet hatta baya ıyı dızıydı.. diğerlerine katılıyorum.. Ve gezı parkını da katma ısın ıcıne kımse forumdan kurtarmaya calısmıyor.bu forum altı üstü burası tartısma düsüncelerini dile getirme yeri dimi gezi parkı ile de görüslerini paylascaklar tabıkı de .. Ve bende necati sasmazın o kafada oldugundan dolayı izlemıcem bu sene safak sezer vs dahıl onlarında programlarını..
Yukarıdaki uzun mesaja cevap yazmak isterdim ama hangi mantık hatasına,hangi yanlış düşünceye,hangi yalan bilgiye cevap yazacağımı şaşırdım.Adam dabbe'ye fıstık gibi film demiş filmi beğenmeyenlere de ateist demiş diğer paragraflara hiç girmiyorum.
Aşkı Memnu dizisi bu ülkede gelmiş geçmiş yapılan en iğrenç,gençleri yozlaştırıcı dizidir benim gözümde.
İşin garip tarafı ne kadar dedikodu ve riyakar millet olduğumuzu da bir kez daha bu diziyle gördüm.
Amcasının karısını tatmin eden bir 60-70 bölüm salt dedikodu salt entrika.
Sonra yeaaaaa,bizim ülkemizde neden bir Game Of The Thorens çekilmiyor neden bir 24 çekilmiyor?
Fırsatmı veriyorsunuz adamlara!!
Hasan Karacadağ fıstık gibi Dabbe serileri çekiyor neymiş efendim popsuyla gülüyormuş.
Sen inaçsızsan afedersin kitapsızsan poponla da gülersin heryerinle de gülersin.
AQ sü düşük arkadaş o adamın anlattıkları kutsal kitabımızda birebir anlatılan durumlar insan sadece senaryodan korkar ki üstelik film çekimleri de o abarttığınız Amerikan filmleri kalitesinde.
Gidersin sırf yabancı film diye zombili filmleri izler altını doldurursun öyle değilmi,yabancı hayranlığı.
Sonra ülkemizde Fetih 1453 çekilir sonra ülkemizde
Gelibolu Yolun Sonu gibi tarhihi filmler çekilir başlarsınız çamur atmaya ''yeaaaaaaaa bu olmamış'' demeye.
Malkoçoğlu'ndan, Tarkan filmlerinden başka ülkede 40 yıldır tarih filmimi çekildi aQ sü düşük arkadaşım.
Adamlar bu işin yeni farkına varıyorlar ve acemiler ve de en yüksek bütçeleri 20 trilyon, bundan 10 yıl önce çekilen Amerikan yapımı Cennet'in Krallığı gibi 200 milyon dolar da değil bütçeleri.
Hiç destek olmak yok lugatınızda kötüleyin ki başlamadan bitsin.
Aslından Türkler olarak hayatın her yönünde böyleyiz onun için her yerde her platformda sürünüyoruz.
Siyasette,sporda,sinemada,ekonomide herşeyde sürünüyoruz, bunun tek nedeni devlet değil, devlet dediğin şey de zaten bu millet, yabancılar yaptı mı ''vay be elin adamı yapıyor'' biz yaptık mı ''böyle şeymi olur rezalet yapamayız biz''.
Elin adamı anasının karnıda mı öğrendi Cesur Yürek filmini çekmeyi dönün bakın bakalım sinemalarının 50 yıl öncesine onlarında acemilik dönemlerinde süper değildiler yapa yapa ilerlediler.
Demek istediğim şimdi bu ''Kurtlar Vadisi devammı ediyor yeaaa'' diyen zihniyete.
Soruyorum onlara iyi de olsa kötüde olsa sizin sevmediğiniz (ki bende her platfomda derim siyasetten nefret ederim) başbakan propagandası da yapsa (ki kesinlikle öyle birşey yok) varmı Türkiye de buna benzer 2.biz dizi hadi cevap verin.
Karadayı mı
Tatar Ramazan mı
Çocuklar Duymasınmı
Medcezir mi
Çalıkuşu mu
Ne karı meraklısı bir milletmişiz yahu tüm dizilerin ana teması aşk,entrika, kim kimi nerde boynuzlamış kim kime nerde takmışız.
Valla kusura bakmayında biz milletçe böyle oldukça en azından ben ve ailem değiliz şöyle diyeyim siz milletçe böyle oldukça eşşeğe semer vuran çok olur.!!
Sizler zannediyor musunuz ki bu ülkenin yapımcıları Ergenekon'u,Balyoz'u,Terörü,Uyuşturucuyu ve satıcılarını, Mafyayı, Kaçakcılığı bilmiyor.
Peki soruyorum sizlere neden bu konularda 2.bir dizi yok memlekette neden yapımcılar bu konuları işlemiyor.?
Sizler burda bana gelin bunun cevabını verin, sonra gelin Kurtlar Vadisi ''yalakalık yapıyor yeaaa'' deyin.
İzlemiyorsanız da dalga geçip izleyenlere saygısızlık etmeyin.
Gidin aşkı memnunun tekrarlarını izleyin orda yalakalık yok erotizm var birşeyler kaparsınız.
Sonrada Gezi olayları oldumu ülkede, forumdan memleketi kurtarırsınız bu bilgilerinizle.
Bu yazım Kurtlar Vadisi Pusu ve cesur Türk yapımlarıyla dalga geçen herkesedir.
Aşkı Memnu dizisi bu ülkede gelmiş geçmiş yapılan en iğrenç,gençleri yozlaştırıcı dizidir benim gözümde.
İşin garip tarafı ne kadar dedikodu ve riyakar millet olduğumuzu da bir kez daha bu diziyle gördüm.
Amcasının karısını tatmin eden bir 60-70 bölüm salt dedikodu salt entrika.
cahit hintli milyarderlere benzemişDdeğişik bir hava sezdim polat ne zaman ortaya çıkar acaba
simdi bak gosterecekler aksacli oldu