Bu konuda kim benle hakaret etmeden tartışmak istiyorsa da hodri meydan diyorum, yedirmem Kurtlar Vadisi Pusu'yu burda, memlekette izlediğim tek diziyi.

Bu konuda kim benle hakaret etmeden tartışmak istiyorsa da hodri meydan diyorum, yedirmem Kurtlar Vadisi Pusu'yu burda, memlekette izlediğim tek diziyi.

senelerdir abudik gubidik dandik dizileri işte bu dizi vadiyi geçicek diye yutturdular millete hiçbiride geçemedi hatta yanına bile yaklaşamadı kurtlar vadisi gerçek bir efsanedir bu konuda kimsenin birşey söylemeye hakkı yok günümüz Türkiye'sinde hala kurtlar vadisi ayarında bir çalışma yapılamıyorsa bir durup düşünmeleri lazım..

senelerdir abudik gubidik dandik dizileri işte bu dizi vadiyi geçicek diye yutturdular millete hiçbiride geçemedi hatta yanına bile yaklaşamadı kurtlar vadisi gerçek bir efsanedir bu konuda kimsenin birşey söylemeye hakkı yok günümüz Türkiye'sinde hala kurtlar vadisi ayarında bir çalışma yapılamıyorsa bir durup düşünmeleri lazım..

Ama başbakana yalakalık yapıyor yeaaaaaa:wink-new::wink-new:

kurtlar vadısı efsanedir sözüm yok ama onun yanında mesela askı memnuyu kötülemisin askı memnu da gayet hatta baya ıyı dızıydı.. diğerlerine katılıyorum.. Ve gezı parkını da katma ısın ıcıne kımse forumdan kurtarmaya calısmıyor.bu forum altı üstü burası tartısma düsüncelerini dile getirme yeri dimi gezi parkı ile de görüslerini paylascaklar tabıkı de .. Ve bende necati sasmazın o kafada oldugundan dolayı izlemıcem bu sene safak sezer vs dahıl onlarında programlarını..

Yukarıdaki uzun mesaja cevap yazmak isterdim ama hangi mantık hatasına,hangi yanlış düşünceye,hangi yalan bilgiye cevap yazacağımı şaşırdım.Adam dabbe'ye fıstık gibi film demiş filmi beğenmeyenlere de ateist demiş diğer paragraflara hiç girmiyorum.

Kurtlar Vadisi seyircisinden kaybetmez. 10 senedir tek bölümünü bile kacirmadi milyonlar.

kurtlar vadısı efsanedir sözüm yok ama onun yanında mesela askı memnuyu kötülemisin askı memnu da gayet hatta baya ıyı dızıydı.. diğerlerine katılıyorum.. Ve gezı parkını da katma ısın ıcıne kımse forumdan kurtarmaya calısmıyor.bu forum altı üstü burası tartısma düsüncelerini dile getirme yeri dimi gezi parkı ile de görüslerini paylascaklar tabıkı de .. Ve bende necati sasmazın o kafada oldugundan dolayı izlemıcem bu sene safak sezer vs dahıl onlarında programlarını..

Aşkı Memnu dizisi bu ülkede gelmiş geçmiş yapılan en iğrenç,gençleri yozlaştırıcı dizidir benim gözümde.

İşin garip tarafı ne kadar dedikodu ve riyakar millet olduğumuzu da bir kez daha bu diziyle gördüm.

Amcasının karısını tatmin eden bir 60-70 bölüm salt dedikodu salt entrika.

Yukarıdaki uzun mesaja cevap yazmak isterdim ama hangi mantık hatasına,hangi yanlış düşünceye,hangi yalan bilgiye cevap yazacağımı şaşırdım.Adam dabbe'ye fıstık gibi film demiş filmi beğenmeyenlere de ateist demiş diğer paragraflara hiç girmiyorum.

Gerçekten çok merak ediyorum renkdaşım, nerde yalan atmışım, nerde mantık hatası yapmışım söyle de ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar aydınlasın:)

Öte yandan ben inanmayanlara ateist demedim diyecek olsam direk ateist derdim, dikkat ediyorsan ''inançsızsan,kitapsızsan'' dedim.

Bunun anlamı dini yönlerin kuvvetli olmayabilir ya da müslüman olmayabilirsindir, yani nasıl ateist kıvamında düşündün gerçekten merak ediyorum.

Orda sadece Dabbe konusu da geçmedi ayrıca ve ayrıca Dabbe Türk standartlarında ve avrupa standartlarına çok kaliteli film serisidir.

Niye tarih konulu filmlerden alıntı yapmadın?

Ve nerde yalan yanlış bilgi vermişim söylermisin?

Aşkı Memnu dizisi bu ülkede gelmiş geçmiş yapılan en iğrenç,gençleri yozlaştırıcı dizidir benim gözümde.

İşin garip tarafı ne kadar dedikodu ve riyakar millet olduğumuzu da bir kez daha bu diziyle gördüm.

Ya sen askı memnuya laf edıyosan .. kurtlar vadısını de elestirir insanlar neden bu kadar cok ses cıkarıyosun anlamadım :) eger yozlastırmıssa askı memnu emın ol kurtlar vadısı gencleri daha cok etkılemıstır .. Polat yuzugu ,kabanı gıyıp delıkanlı ayagına dolasan gencleri gördük :)) Çakırı öldürenleri linc ettiler bunu da biliyosundur dimi :)) he ama benim de izlediğim suana kadar en iyi dizi kurtlar vadisidir..

Cuneyt akin i gecti serefsizim... Adamda saci kadar can var...

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Kurtlar Vadisi tabi ki bir efsane ancak Polat'ın ölümü ile seyirci kaybedeceği kesin , tıpkı Memati'nin ölümünde ki gibi ancak Polat'ın ölümü de kesin değil orası da ayrı mesele :D

Başlayalım :) Aslında mesaj son derece terbiyesizce ifadeler içeriyor ama onları görmezden gelerek yazmaya çalışacağım ki belki verimli bir tartışma döner.

Sonra yeaaaaa,bizim ülkemizde neden bir Game Of The Thorens çekilmiyor neden bir 24 çekilmiyor?

Fırsatmı veriyorsunuz adamlara!!

Hasan Karacadağ fıstık gibi Dabbe serileri çekiyor neymiş efendim popsuyla gülüyormuş.

Sen inaçsızsan afedersin kitapsızsan poponla da gülersin heryerinle de gülersin.

AQ sü düşük arkadaş o adamın anlattıkları kutsal kitabımızda birebir anlatılan durumlar insan sadece senaryodan korkar ki üstelik film çekimleri de o abarttığınız Amerikan filmleri kalitesinde.

Gidersin sırf yabancı film diye zombili filmleri izler altını doldurursun öyle değilmi,yabancı hayranlığı.

İnançsızlık ve Dabbe serilerinin bir alakası yok. Gerçekten çok kötü bir film. Ha seven de sever zevk meselesi. Ben de güldüm, sevene de neden sevdin demem. Ancak gerçekten sinematografi açısından konuşursak Dabbe gerçekten vasat bir film. Kurgusu çok zayıf ayrıca bana inceden Scream serilerini anımsattı tarz olarak. Yabancı hayranlığı ile filmin kötü olmasını bağlayamadım çünkü aynı şekilde bir sürü uyduruk ötesi yabancı film de var. Yabancı filmlerin çoğunu gömecek seviyede yerli filmlerimiz de var. Güzel güzel, kötü kötüdür. Bunu yerli yabancı diye ayrımak saçma.

İlk cümleden katılıyorum ama bizde tahammülsüzlük yaygındır.

Sonra ülkemizde Fetih 1453 çekilir sonra ülkemizde

Gelibolu Yolun Sonu gibi tarhihi filmler çekilir başlarsınız çamur atmaya ''yeaaaaaaaa bu olmamış'' demeye.

Malkoçoğlu'ndan, Tarkan filmlerinden başka ülkede 40 yıldır tarih filmimi çekildi aQ sü düşük arkadaşım.

Adamlar bu işin yeni farkına varıyorlar ve acemiler ve de en yüksek bütçeleri 20 trilyon, bundan 10 yıl önce çekilen Amerikan yapımı Cennet'in Krallığı gibi 200 milyon dolar da değil bütçeleri.

Hiç destek olmak yok lugatınızda kötüleyin ki başlamadan bitsin.

Burası haklı olduğun bir nokta. Fetih'i izlemedim ancak bizim sinema bütçemiz kıyas edilen rakiplere çok geride. Elle tutulur bir şeyler yapmaya çalışanlara sabretmek gerekir. Yalnız sürekli olarak AQ yazarak küfür iması yapmanın forum ve terbiye kurallarına aykırı olduğunu hatırlatmak isterim.

Aslından Türkler olarak hayatın her yönünde böyleyiz onun için her yerde her platformda sürünüyoruz.

Siyasette,sporda,sinemada,ekonomide herşeyde sürünüyoruz, bunun tek nedeni devlet değil, devlet dediğin şey de zaten bu millet, yabancılar yaptı mı ''vay be elin adamı yapıyor'' biz yaptık mı ''böyle şeymi olur rezalet yapamayız biz''.

Elin adamı anasının karnıda mı öğrendi Cesur Yürek filmini çekmeyi dönün bakın bakalım sinemalarının 50 yıl öncesine onlarında acemilik dönemlerinde süper değildiler yapa yapa ilerlediler.

Burada yanlışsın. 1920 yapımı Nosferatu'yu izleyebilirsin. 1930'lardan Wizard of Oz gibi yapımlar. Zaten 50'ler altın dönemdi. Yani değil 50 yıl, 100 yıl önce bizim şimdiki seviyemizdelerdi. Ancak dediğin gibi tam da bu yüzden biraz yerli yapımlara sabretmek gerekiyor. Çünkü çok sonradan başladık.

Demek istediğim şimdi bu ''Kurtlar Vadisi devammı ediyor yeaaa'' diyen zihniyete.

Soruyorum onlara iyi de olsa kötüde olsa sizin sevmediğiniz (ki bende her platfomda derim siyasetten nefret ederim) başbakan propagandası da yapsa (ki kesinlikle öyle birşey yok) varmı Türkiye de buna benzer 2.biz dizi hadi cevap verin.

Karadayı mı

Tatar Ramazan mı

Çocuklar Duymasınmı

Medcezir mi

Çalıkuşu mu

Ne karı meraklısı bir milletmişiz yahu tüm dizilerin ana teması aşk,entrika, kim kimi nerde boynuzlamış kim kime nerde takmışız.

Valla kusura bakmayında biz milletçe böyle oldukça en azından ben ve ailem değiliz şöyle diyeyim siz milletçe böyle oldukça eşşeğe semer vuran çok olur.!!

Buradan sonra ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım. Birincisi "bir dizi neden hala devam ediyor" diye sorgulamak çok enteresan bir şey değildir. Dünya tarihinde çoğu uzun vadeli yapım, nerede duracaklarını bilemedikleri için kendini mahvetmiştir. Aradan yıllar geçince başlarda ne güzeldi diye anılırlar bu diziler. Elbette dizi yapımcılarının esas amacı para kazanmaktır. Dolayısı ile tuttukça uzatırlar. Bunun da tartışılması son derece mantıklıdır. Bundan neden alındığını anlamış değilim.

Buna benzer 2. dizi olmasına mı gerek var bilemedim. Türkiye'de tutan konseptler belli olduğu için genel konuların benzer olmasına katılıyorum ancak örneklerin tuhafıma gitti. Çalıkuşu kitap, Tatar Ramazan ise film esasen. Medcezir ne bilmiyorum. Futbol yorumlarında da bu vardır. Sevdiğin bir şeyi savunmak için diğerlerine saldırırsan itici ve haksız olursun. Bu dizilerin hiç birini izlemiyorum ama senin konuşna gitmiyor diye bunlara laf atıp, kendi sevdiğin diziye laf atılmasına içerlemen başlı başlına bir ikilem değil mi?

Sizler zannediyor musunuz ki bu ülkenin yapımcıları Ergenekon'u,Balyoz'u,Terörü,Uyuşturucuyu ve satıcılarını, Mafyayı, Kaçakcılığı bilmiyor.

Peki soruyorum sizlere neden bu konularda 2.bir dizi yok memlekette neden yapımcılar bu konuları işlemiyor.?

Sizler burda bana gelin bunun cevabını verin, sonra gelin Kurtlar Vadisi ''yalakalık yapıyor yeaaa'' deyin.

İzlemiyorsanız da dalga geçip izleyenlere saygısızlık etmeyin.

Gidin aşkı memnunun tekrarlarını izleyin orda yalakalık yok erotizm var birşeyler kaparsınız.

Sonrada Gezi olayları oldumu ülkede, forumdan memleketi kurtarırsınız bu bilgilerinizle.

Bu yazım Kurtlar Vadisi Pusu ve cesur Türk yapımlarıyla dalga geçen herkesedir.

İlk paragrafın sebebi böyle bir dizinin devamının zor olması. Hem oyuncu potansiyeli olarak hem de konu işleyişi olarak. Ayrıca insanlar zaten tutan ve sevilen bir dizi yürürlükteyken yeni başlayana odaklanmakta zorluk çeker ve tutmaz. Dolayısı ile KV devam ederken, böyle bir proje batmaya mahkum olur.

İkinci paragrafa ne desem bilemedim. Bir diziye gereksiz ve aşırı misyon yüklemişsin. Diziler bu kadar hayati şeyler değillerdir. Benim göz yaşı döktüğüm bir diziyle isteyen gelip dalga geçebilir. Bu bir medya gösterisidir. Biri dalga geçecek, biri çok sevecek. Bundan normal ne var? Neden bu kadar üstüne alındığını çözemedim.

Son üç cümlede ise bir öfke patlamasını yaşadığını düşünüp cevap vermiyorum.

O dizi değil kitap arkadaşım esasen. Bir kitap uyarlaması. Gene televizyon şovlarına aşırı ve gereksiz anlamlar yüklemeye çalışmışsın.

Yav izle eğlen kapat. Neyin dramasındasın.

cahit hintli milyarderlere benzemiş :DDdeğişik bir hava sezdim polat ne zaman ortaya çıkar acaba

Geri
Üst Alt