Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Titanyumdan olan Polat :D

81. BÖLÜM 4 MART’TA

Heyecan kaldigi yerden 4 Mart'ta devam ediyor..

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak maçları nedeniyle Kurtlar Vadisi Pusu’nun 81. bölümü 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak.

Polat ve Abdulhey'in akibeti, 4 Mart Persembe aksami yayinlanacak 81. bolumde belli olacak..

Alinti

abdül ölmedi polat doktor kızla anlaştı kalp durması için iğne falan vurdu iğneyi gösteriyodu çünkü yanındaki hain müsteşara abdül öldü gösterielcek ama abdül ölmedi zaten polat adamlarını kolay kolay satmaz

Senaryo kolayca tahmin edilebiliyor. Pretisyen kızın diziye gireceği anlaşılıyordu zaten. Abdülhey'e de o bakacaktır saklanacağı yerde.

ama erhan ağlayınca memati koşarak abdülün yanına gitmesi bide türkü çalınca adamın içi bi hoş oldu ya

abdül ölmedi polat doktor kızla anlaştı kalp durması için iğne falan vurdu iğneyi gösteriyodu çünkü yanındaki hain müsteşara abdül öldü gösterielcek ama abdül ölmedi zaten polat adamlarını kolay kolay satmaz

:icon_twisted:

Abdül'ü öldürerek bizi kandırmaya çalışmaya çalışmışlar ama görüyorum ki kimse kanmamış :D.Abdül bey yaşıyor aga.Polat kıza en kötü ihtimali sordu,ordan çakıyosun köfteyi zaten.

Ölmediyse dahada sacma olur, bir insanin o kadar süre kalbi duramazki.

Cevo üçüncüde öldü Abdül'e bir şey olmaz.

Ölmediyse dahada sacma olur, bir insanin o kadar süre kalbi duramazki.

Tahminimce kalp ritmini yavaşlatan bir iğne yaptı Abdülhey'e. Bu sayede cihaz bunu farkedemiyor ve öldü olarak uyarı veriyor. Böyle bir şey başka bir filmde de olmuştu.

Memati iki üç yumruk çakar Abdül'ün kalbine yeniden çalıştırır.:D

Bencede aynen boyle oldu. Diziyi izlerken daha dedm boyle plan yapmşdır kesin. Zaten adamlar hastanenn heryerini dinleyemiyoruz dediler ordan anlaşılıyo iş:)

Abdül ölmedi Polat bir şekilde o hastaneden çıkaracak onu ama nasıl acaba?

Şu güllü niye hala dizide anlamıyorum. Bi de dizinin devamlı müdavimiyim. yıllardır bu güllüden şüphelenirim. Bi gün bi yamuğu filan çıkacak diye bekledim ama nafile. En son dün memati güllüyü rehin alan adama sıktığında zannettim ki güllü öldü. Evde oleyy diye çığlık attım ama meğersem güllü gene sağ kalmış. Yüzündeki kan sıçramanın sonucu oluşmuş. Gene üzüldüm. sevmiyorum bu adamı. Bi şerefsizlik seziyorum tipinde niyeyse:D

Geri
Üst Alt