Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Testerede jigsaw'ın kullandığı kalp atışını yavaşlatan iğneden mi vurmuş acaba

bence de igne vurdular zaten final sahnesinde de masanin ustunde siringa vardi onu gosterdiler

Ölmediyse dahada sacma olur, bir insanin o kadar süre kalbi duramazki.

Kişiye bağlı olarak 20-25 dk bile durup yeniden çalışabilir. Ama normal müdahele süresi 5-7 dk. Bu nedenle biri yanında kalp krizi geçirirse aa öldü deme her türlü %1 de olsa şans var:D

Testerede jigsaw'ın kullandığı kalp atışını yavaşlatan iğneden mi vurmuş acaba

eğer oyleyse yine saçma bence. Yav oyncakmı bu kafana göre hızlandır kafana göre yavaşlat :) Abdlhey orda canıyla uğraşıyor. Bu tür iğneler iyice kötü duruma sokmazmı? Ben makinenn ayarıyla oynamışlardır diye düşünmüşdüm:confused:

Makinenin Abdülhey ile bağlantısını kestikleri taktirde zaten makine ötmeye başlar.

Kişiye bağlı olarak 20-25 dk bile durup yeniden çalışabilir. Ama normal müdahele süresi 5-7 dk. Bu nedenle biri yanında kalp krizi geçirirse aa öldü deme her türlü %1 de olsa şans var:D

Bir insanin 10dk'dan fazla kalbi durursa beynindeki hücreler ölmeye basliyormus galiba. Yani cok saglikli bisey degil Abdül'e yapilan, tamamem hafizasini kaybedebilir. :D

Abdülhey Ölmedi...

Polat Hastanedeki baskıyı biraz olsun hafifletmek için Öldü diye haber saldırdı...

Doktor ve İğneye dikkat...=))

Müthis bir türkü. :2_thumbs_up_-_anima

YouTube - ´

Onur San - Yesil Basli Gövel Ördek

türküyü söyleyen kubat degil galiba onur san söylüyor ama cok güzel türkü gercekten

oo abdüley ölmüş ya bende numara yapıyolar sanmıştım,abdülhey olmazsa yeni kurtlar vadilerinin olmayacağı anlamına gelebilir.Polatı küstürmüşler,iyi olmuş polatın görevi bırakması

bu arada aron feller çıknca bi melodi çıkıyoya bayılıyorum ona doğrusu.

Abdülhey ölmedi. Polat'ta görevi bırakmadı. Kafasında kurduğu bir oyun var. Ancak 1 bölümde deşifre olmayabilir. Biraz bekleyeceğiz.

Polat birakiyor. Memati ve Iskender ölüyor.

Bence dizi yavas yavas bitime yaklasiyor.

Geri
Üst Alt