Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

İskender de ölsün artık, kaç kere vuruldu.. :)

Önceden bir nebze de olsa gerçeklik düşünüyordum ama artık fellerin küçüklüğünü izlemek için takip ediyorum. geçen bölümünde Polatın okul çantası çok güzeldi. boyu da küçük zaten tam uymuş polata. artık gelecek serileri kurtlar vadisi okul ve kurtlar vadisi dersane olarak çekilse baya tutulur

zekice yazılan senaryo niye saçmalık olsun ki

Polat'ın yanındaki adam kulübe yanıyor , ölmüyor. Polat'ın yanında bomba patlıyor , ölmüyor. Bir insan hayatında o kadar çatışmaya girse mutlaka ölür. İşte bu nedenlerden dolayı saçma.

Polat'ın yanındaki adam kulübe yanıyor , ölmüyor. Polat'ın yanında bomba patlıyor , ölmüyor. Bir insan hayatında o kadar çatışmaya girse mutlaka ölür. İşte bu nedenlerden dolayı saçma.

he çatışmalı sahnelerde biraz var saçmalık,ama senaryo olarak sağlam

1.60'lık adam tüm mafyanın şeyine şey yaptı :o

8 Sezondur ölmedi gitti adam

Ahanda bu nedenlerle saçma.

Kalınlaştırdığım yer çok mantıksız olmuş bence.

jack bauer da ölmüyor

ona laf eden yok ama

ee adam amerikalı :)

Ya adam neden ölsün,ölmesi için bi neden mi var.Dizi Polat'ın üzerinde geçiyor,belli ki bayağı bişey anlatmaya çalışıyorlar.O kadar şeyden Polat'ın ölmemesine mi takıyorsunuz yani.

polat 1 iskender 2. Yeter sıkıldım artık iskenderin ölümden kurtulmasına. Çok uzattılar adam bi türlü ölmüyor...

Geri
Üst Alt