Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Bu İskender kolay kolay ölmeyecek...

Memati yine bir çuval inciri berbat etti gibi...

Haftaya güzel bir bölüm ve duygusal bir bölüm bizi bekliyor gibi...

Memati gider müşteşar olur,Abdül'ünde bi şekilde tekrardan Skender'in yanına geçme durumu olabilir.Böylelikle Polat'ın işler tıkır tıkır işler.

memati istihparat baskani olacak ha baskanliktan asagisi kurtarmiyor mematiyi

bir tür komedi dizisi.

aslında bilinçli bir şekilde deli hüsnü ve zaza dayı karakterleri ile komedi formatına dönüş için gerekli alıştırmayı yapıyor senaristler. ama artık diziye geniş aile dizisindeki ulvi karakterinin katılması için bundan iyi bir zaman olamaz.

alternatif senaryo:

--- spoiler ---

sahne 1: ulvi, yanlız kalan memati'nin en has adamı olmuştur. hatta istihbarat başkanlığı görevini sıkıcı bulan memati, bu önemli görevi sağ kolu ulvi'ye devretmiştir. böylece domuşuk sevim'e kendini ispatlayacak olan ulvi, aynı zamanda "bugüne bugün istihbaratın başıyım aga, kaynana dırdırı çekemem artık" diyerek de çılgın atmaktadır.

sahne 2: arron feller, ulvi başkanın gelişi ile "bekle gör" taktiği uygulamakla beraber bu kapalı kutu başkanın gelişi ile de içten içe uyuz olmaktadır.

sahne 3: polat gölde balık tutmaktadır, iki bölümdür kovada dönüp duran balıklar halâ canlıdır. tam da o sırada memati ve ulvi yanaşır, polat önce bir huylanır, kitabı yavaşça yere koyar ve..." ha,sen miydin memati" diyerek balığa devam eder. memati bu duruma tav olmuştur, "rasgele reis, bak sana iştihbarat başkanını getirdim" repliğini atar. ulvi ise " oo selamın aleykum, nabıyon polat aga!!" diyerek salya sümük öper polat'ı. polat: "n'apıyorsun?" diyerek şaşkınlığını dile getirir. memati, ulvi'yi çekiştirerek: " iskender'in üstüne yoğurt döktükten sonra yalayan ulvi gel buraya" diyerek çıkışır.
Ekşiden ..

Memati yine dengesizlik yaptı; ürküttü Abdülhey'i. Polat'tan çekeceği var.

Sanmıyorum o kadar da değil.

Vadi'de büyük çatışma!

Kurtlar Vadisi Pusu, solukları kesecek 84. bölümüyle 25 Mart Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak...

Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek...

Abdülhey’in yaşadığını öğrenen Memati ne yapacak? Gerçeği kendisinden gizleyen Polat Alemdar’a ne tepki verecek? Ormanda çıkan çatışmada neler olacak...?

Memati, çatışmada Polat’ı yalnız mı bırakacak...?

Gizli mekanında çıkan çatışmanın ardından Polat’ın yeni adımı ne olacak? Feller, Polat’ın planını öğrenebilecek mi...?

İskender’in hedefinde şimdi kimler var? Gizli tanıkların karşısına çıkacak büyük sürpriz ne olacak...?

Ve Polat Alemdar’ın ortalığı karıştıracak yeni planı, nasıl bir sürprizle sonuçlanacak...?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 25 Mart akşamında Star TV ekranlarında olacak…

o kadar saçmaladılar ki izlemeyi bıraktım artık maalesef,sen kalk koskoca polat 30 dk zaman ayarlı bomba kullan,ulen bastığın anda patlatacak düzenek kullansana :f50:

o kadar saçmaladılar ki izlemeyi bıraktım artık maalesef,sen kalk koskoca polat 30 dk zaman ayarlı bomba kullan,ulen bastığın anda patlatacak düzenek kullansana :f50:

Ya hocam o değil , adama 10 kişi ateş ediyor bağdat caddesinde yürür gibi hiç istifini bozmadan dümdüz yürüyor ne saçmalıktır iyice abarttılar .

İyice çığırından çıktı dizi,bende izlemeyi bıraktım artık.

Acep gece olduğundan mı rahat yürüyor dedim...

Ama Zannetmiyorum...

Gecede olsa Ölüm korkusu var arkadaş...

Adam hiç olmazsa tırsarak yürür...

Tamam Polat Alemdar efsunlu mermigeçirmez amma velakin...

bide gerçeklik diye bir kavram var...

Böyle yaptıkça Hollywood tarzı filimlerede hep iç çekerek bakarız...

Eleştirilerim Vadi'nin iyi daha iyi olması içindir...

ne hale geldi güzelim dizi ya zaten aksiyon sahneleri yok olanda da sacmaliyorlar polat kursun gecirmez herhalde yerin dibine girdim o sahnede zaten ebru yu izlemekten sitkim siyrildi

Geri
Üst Alt