Kuveyt Hava Yolları'ndan Açıklama

Birileri şu salak gazeteciler 3 5 kuruş kazansın diye fotoları yayıyor. Ardından milyon dolarlık anlaşmalar iptal oluyor. Bazı şeyleri şu youtube da para kazanacağım diyen şaklabanlar yüzünden kaybediyoruz ya en çok ona yanarım. Şu yaz sezonunda en çok iflit olduğum şey şu Duyumcular ve gerçekleşmemiş olayların haber yapılması.

ne demek istiyor şimdi bunlar muhabirler çıkıp açıklasın. reklam anlaşması falan mı olacak
Kapsamlı bir iş birliği belli ki. İçinde sponsorluk + reklamlarında oynama + ismimizi kullanıp kampanya yapma+ tanıtım kampanyaları vb. gibi kapsamlı bir anlaşma konuşuluyor belli ki. Sadece stada- formaya ismimi verdim geçti tarzı bir şey değil.

Bende yalanlama göremedim ama anlasma olmadi hala demek istemisler. Ulan gs ruhu yalanci cikardin beni yavsak

Kapsamlı bir iş birliği belli ki. İçinde sponsorluk + reklamlarında oynama + ismimizi kullanıp kampanya yapma+ tanıtım kampanyaları vb. gibi kapsamlı bir anlaşma konuşuluyor belli ki. Sadece stada- formaya ismimi verdim geçti tarzı bir şey değil.
Yapılan açıklamada ilk aklıma gelen bunlar oldu benim de. Firma görüşmeyi falan inkar etmemiş ki zaten, medyada dolaşan şu fiyata şu yıl şöyle sponsor oldu gibi söylentileri yalanlamış.

görüşmede yüzümüzü güldüler şimdi arkamızdan hareket yapıyorlar

Korkak araplar

Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek mevcut iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirme yönünde, gerekse yeni iş birlikler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu çerçevede çeşitli kurumlarla farklı aşamalara gelmiş çalışmalarımız devam etmektedir.

Uluslararası havayolu firması Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır.

Yönetimimizin benimsediği şeffaflık ilkeleri çerçevesinde kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

yahu netleşmemişse herhangi bir şey adam tabii ki "anlaşma sağlandığı doğru değildir" diyecek...ne diyecekti

Kuveyt Hava yolları bizim medyada çıkan haberleri yalanladı, Galatasaray da Kuveyti mi yalandı ne oldu şimdi 😄

Kuveyt Hava yolları bizim medyada çıkan haberleri yalanladı, Galatasaray da Kuveyti mi yalandı ne oldu şimdi 😄
Hem biz hem de onlar anlaşma sağlandı şeklinde çıkan haberleri yalanladı. Görüşmeyi inkar eden, yalanlayan taraf yok. İki tarafta aynı açıklamayı yapmış işin özünde 😄

Bu isden anladigim, evet bir görüsme var evet sponsorluk olacak ama denildigi gibi 5yilda 80 milyon hayal demeye getirmisler

görüşme basına sızmasa iyiydi. süreci etkilemez umarım
"Bu çerçevede çeşitli kurumlarla farklı aşamalara gelmiş çalışmalarımız devam etmektedir."

Şu cümleden anladığım kadarıyla birden çok firma ile iletişim halindeyiz. Elimizi güçlendirecek bir şey aslında bu açıklamalar. Doğru yönlendirilirse kazancını arttırır kulübün.

Geri
Üst Alt