Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Kuzey'in annesine kıl oluyorum bu dizide.

Çok cins bi kadın Allah düşmanımın başına vermesin böyle bi anne.Çok garip mimikleri ve konusması var.Oyunculuğuna laf yok ama oynadığı karakterin Allah belasını versin :D

Herkes maçtan dolayı geç izlemiş sanırım. Yorumlar hep geç geldi. :asd:

Sami reis süper adam ya, cok rahat. Hic düsünmeden öyle hareket ediyor. :asd: Ilerde ben de öyle olacagim, en iyisi vallah. :D

Şu Simay 'ı diziden çıkarmaları lazım sinir oluyorum o kıza sesine , herşeyine Sami Baba da bide onu eve getirdi son bölümde Kuzey bu kızdan boşanmayacak mı bu kız bu diziden çıkması lazım bir an önce , şunu da belirteyim Kıvanç Tatlıtuğ tam bir oyuncu gerçekten rolünü inanılmaz oynuyor hakkaten inanılmaz , Ezel 'e renk katmıştı bu dizide de harika inşallah erken bitmez bu diziyi 2-3 sene izlemek istiyorum vallahi :)

dizileri hiç sevmem izlemem ama nedense bu dizi vardı kesinlikle kıvanç farkı senaryo sağlam size katılmıyorum umarım bu sene biter uzayan dizilerin her zaman suyu çıkmıştır

Geçen Cuma çekim ekibiyle tartıştım iyi mi.:D Çekim yapılan caddenin kaldırımından yürüyorum lakin haberim yok çekimden. İkaz geldi; "abi biraz acele edelim." Dedim niye ki? Ne zararım var size? Kamera beni de alıyormuş. Eee caddede çekim yaparsan alır tabi.:31:

Bizim eski evin ve devamlı aksamları arabayı cekip zoom oldugumuz gencosmanın orda cekmişler bi kere ümraniyeden cıktık neler olmus be:D

[video=youtube;UAkpaQ66-1I]https://www.youtube.com/watch?v=UAkpaQ66-1I[/video]

Dizi tam bir ask dizisine döndü.

Başını kaçırdığım için izlemedim bugun ama birazdan başlıyacam yeni bölüme. :)

Allahım ya bu Simay beni deli ediyor bide eve yerleşti sinir oluyorum ya diziden çıksın o .

[video=youtube;6AtLMgIBt78]https://www.youtube.com/watch?v=6AtLMgIBt78[/video]

Simay dan kurtulduk galiba:D

Kötü'ye birşey olmaz :o

Zeynepin siyah saclari muhtesem olmus, cok yakismis :o

Simay'dan once Zeynep ciksin ya diziden nerden girdiyse :s

Geri
Üst Alt