Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Gülten hanim da fena degil hani :weqweq:

Baya Kötü ya görmüştüm bir yerde.Dizinin de bir bölümünde çok makyajı yoktu oradanda belli zaten.Zeynep Simaya göre angelina jolie kalır bence.:D

Simayin makyajsiz aglarken bir sahnesi vardi onu biri bulabilirse sevinirim ve ne demek istedigimi net anlamis olacaksiniz..

Biraz daha zorlarsak nefes alsin yeterciler ortaya cikacak :)

Valla kötü be Simay, isterse 2002 doğumlu olsun.:DVücüdü iyi ama oradan kurtarır.:D

Bir kere fizigi hepsinden guzel bu 1 :D 2.si de Simay digerleri kadar cok makyaj kullanmadigi icin size kotu gorunuyor. Zeynep'in kullandigi makyaji o kullansin, gorelim kimin guzel oldugunu :p

Abi Zeynep'e nie b.. atıyorsunuz ki şimdi?Güzel kız Zeynep. :D

Biri şarışın uzun boylu mavi gözlü, diğer biraz daha kısa esmer siyah gözlü. La bi gidin moruk ilim var bilim var, gen var, dna var, gen havuzu var, pavlovun köpeği fln var. Bunlar nası kardeş monacoyum.

Bir kere fizigi hepsinden guzel bu 1 :D 2.si de Simay digerleri kadar cok makyaj kullanmadigi icin size kotu gorunuyor. Zeynep'in kullandigi makyaji o kullansin, gorelim kimin guzel oldugunu :p

O yönden bakmadım hiç.:DBana göre en güzel Banu zaten.

şu filme selen seyven cok iyi giderdi. bu kız başka.

Biri şarışın uzun boylu mavi gözlü, diğer biraz daha kısa esmer siyah gözlü. La bi gidin moruk ilim var bilim var, gen var, dna var, gen havuzu var, pavlovun köpeği fln var. Bunlar nası kardeş monacoyum.

Gerçekte Kıvancın kardeşi cem tatlıtuğu görsen böle demezdin.Abisi demeye bin şahit gerek.

O yönden bakmadım hiç.:DBana göre en güzel Banu zaten.

Banu'nun yuzu cok guzel de cok zayif ya bacaklari falan ipince gogusleri de hic yok nerdeyse, ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi sen oyle seviyor olabilirsin :D

Geri
Üst Alt