Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Banu'nun yuzu cok guzel de cok zayif ya bacaklari falan ipince gogusleri de hic yok nerdeyse, ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi sen oyle seviyor olabilirsin :D

Yani herkes için değişebilir güzellik kavramı.Geçen gün kendini yakışıklı sanan bir arkadaşım, benle güneyi yan yana koyun hiç bir kız ona bakmaz dedi mesela bizde baya güldük.:D

o filmi sırf o var diye izlemek istiyorum. daha izlemedim. güzel bir filmmi bari:)

Güzel ben beğendim.Dram komedi tarzında.Öle çok mükemmel bi şey bekleme ama.Selen flimin ortalarına doğru gözükmeye başlıyor.

Güzel ben beğendim.Dram komedi tarzında.Öle çok mükemmel bi şey bekleme ama.Selen flimin ortalarına doğru gözükmeye başlıyor.

avrupa avrupa filminde oynuyor trt1 de onu izliyorum düşün kıza takıldım. hic bir kıza bukadar takılmadım hayırdır inşallah:)

avrupa avrupa filminde oynuyor trt1 de onu izliyorum düşün kıza takıldım. hic bir kıza bukadar takılmadım hayırdır inşallah:)

Demekki bilinçaltın kız nerdeyse oraya götürüyor seni.:D.Bende bu aralar sine büyüka ya takıldım.Çok hoşuma giden bir bayan.Şansal amcam duymasın da.:D

[video=youtube;6AtLMgIBt78]https://www.youtube.com/watch?v=6AtLMgIBt78[/video]

Simay dan kurtulduk galiba:D

Diğerlerinden farklı bir dizi diyorduk, iyi hoş diyorduk. Ama bunu da Yaprak Dökümü tarzına bağladılar. Yavaş yavaş soğumaya başladım diziden.

Bu Simay neyin kafasini yasiyor böyle yahu. Ilgi cekmek icin sahte bir ölüm bile yapiyor. :asd:

151146.jpg

Simay çocuğu aldırmamış arkadaşlar

doğurmuş

Adını da Volkan Konak koymuş

kanıtı yukarıdaki foto da :)

(İnci Sözlük)

:)

Bu hafta nefes kesti yemin ederim.. Ama Kuzey'in anası kadar Simay'ada kıl olmaya başladım..

Simayı gördükçe küfür etmeye başlıyorum artık.Bir kız bu kadar itici olabilir mi yahu.

Kuzey en sonunda mikrofona vuruyor ve mikrofonun basi kayip oluyor sanki? :) Ayrica fragmanin sonu yaniltmaca olabilir ( Kuzey acaba böyle yapsammiki diye düsünüyor olabilir )

Bence orada Zeynep i görmüşte olabilir Kuzey.

ortalık 56 olacak bu bölümde,aboovvv....:asd:

Geri
Üst Alt