Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Of off off sonunda güneyin böt gibi kalması süper oldu.Ne biçim abi oldugun görüldü serefsiz güney.

Bu bölümde harikaydı geçenki bölüm kadar olmasada.

Filme ilk önce Sümer dahil oldu sıra Ferhatta , Simay 'ı fazla göstermese iyi olur Güney 'in foyası ortaya çıktı Zeynep de yaramazlığa başladı Hadiiiiii valla tadından yenmez harbiden :D Yorumlarınız ?

Hea bu arada reytinglerde de ilerleme var Muhteşem Yüzyıl 'dan sonra 2.olmuş çok iyi oldu bu ya :D

Filme ilk önce Sümer dahil oldu sıra Ferhatta , Simay 'ı fazla göstermese iyi olur Güney 'in foyası ortaya çıktı Zeynep de yaramazlığa başladı Hadiiiiii valla tadından yenmez harbiden :D Yorumlarınız ?

Hea bu arada reytinglerde de ilerleme var Muhteşem Yüzyıl 'dan sonra 2.olmuş çok iyi oldu bu ya :D

yüzyılıda geçer bence yakında :asd:

Sanmıyorum ama keşke geçse gerçekten izlerken çok zevk alıyorum uzun zaman devam etmesini istiyorum bu dizinin :)

uzun zaman devam etmesin bence sakız gibi uzamasın tam tamına zamanında bitsin ama izlemesi mükemmel keyif veriyo insana. hele bazen bilerek uzatıyorum 2-3 hafta izlemiyorum gece pcde açıp 4-5 saat art arda izliyorum acayip güzel bi dizi. zaten ilk kez bi diziyi takip ediyorum o da bu. ilk ve tek:tiphat:

Yine güzel bir bölümdü Simaya yardım eden adam Ferhat bence

uzun zaman devam etmesin bence sakız gibi uzamasın tam tamına zamanında bitsin ama izlemesi mükemmel keyif veriyo insana. hele bazen bilerek uzatıyorum 2-3 hafta izlemiyorum gece pcde açıp 4-5 saat art arda izliyorum acayip güzel bi dizi. zaten ilk kez bi diziyi takip ediyorum o da bu. ilk ve tek:tiphat:

Harbiden valla geçen hafta kavga sahnesi mükemmeldi resmen diziyi yaşadım...Zaten yaşıyorum ( Tabe lean ,Allah 'a emanet ol,Maerak etme,Eyvallah) Namıdiar Kuzey :D

[video=youtube;DkisX4k8Nxc]https://www.youtube.com/watch?v=DkisX4k8Nxc[/video]

Artık kardeşim değilsin ulaan

Çok güzel dizi. Kıvanç Reis de müthiş oynuyo.

dizi sacmalamaya basladi,simaya banko ferhat ev tuttu orasi kesinde,sümerin girisi ve bu son sahne cok sacmaydi,senarist ne iciyorsa artik her hafta ucuyor.

Kuzey o karakterde biri degildi,böyle bir test yapsin adam evet deseydi ne olucakti,belkide rüyadir zaten birde rüya görüyorlar sürekli...Bu bölüm cok uyuntu ve sacmaydi,simayda baydi artik,yok elinde koz var ferhat v.s kullanicak simdi,bir diziyi illa mafedicekler klasik türk dizi sendromu.

Basi süperdi gittikce sacmaliyor,umarim tekrar rayina oturturlar,bu arada güney sen ne bicim abisin :D

ben fazla izlemiyorum ama denk geliyorum. bu güney cok nonoş bir herif. ulan sen carpınca o herif üstüne aldı sucu. şimdide sen alsan nolur:D

Müthis bir bölümdü, hele son sahne enfesti.

[video=youtube;NhHcwdvke6U]https://www.youtube.com/watch?v=NhHcwdvke6U[/video]

2 saat süren bir dizinin son sahnesini fragman olarak yayinlamayi ancak bizim insanimiz becerebilir. Iyi ki tv izlerken su sacma sapan fragmanlara denk gelmiyorum, bütün dizinin icine ediyorlar.

Müthis bir bölümdü, hele son sahne enfesti.

2 saat süren bir dizinin son sahnesini fragman olarak yayinlamayi ancak bizim insanimiz becerebilir. Iyi ki tv izlerken su sacma sapan fragmanlara denk gelmiyorum, bütün dizinin icine ediyorlar.

aynen nasıl fragman öyle. tam fail :asd:

Geri
Üst Alt