Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D
Oh be iste bu
Oh be iste bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filme ilk önce Sümer dahil oldu sıra Ferhatta , Simay 'ı fazla göstermese iyi olur Güney 'in foyası ortaya çıktı Zeynep de yaramazlığa başladı Hadiiiiii valla tadından yenmez harbidenYorumlarınız ?
Hea bu arada reytinglerde de ilerleme var Muhteşem Yüzyıl 'dan sonra 2.olmuş çok iyi oldu bu ya![]()
yüzyılıda geçer bence yakında![]()
Sanmıyorum ama keşke geçse gerçekten izlerken çok zevk alıyorum uzun zaman devam etmesini istiyorum bu dizinin![]()
Yine güzel bir bölümdü Simaya yardım eden adam Ferhat bence
uzun zaman devam etmesin bence sakız gibi uzamasın tam tamına zamanında bitsin ama izlemesi mükemmel keyif veriyo insana. hele bazen bilerek uzatıyorum 2-3 hafta izlemiyorum gece pcde açıp 4-5 saat art arda izliyorum acayip güzel bi dizi. zaten ilk kez bi diziyi takip ediyorum o da bu. ilk ve tek:tiphat:
sümer ya da ferhattır
%100 Ferhat katıksız.
[video=youtube;NhHcwdvke6U]https://www.youtube.com/watch?v=NhHcwdvke6U[/video]
Müthis bir bölümdü, hele son sahne enfesti.
2 saat süren bir dizinin son sahnesini fragman olarak yayinlamayi ancak bizim insanimiz becerebilir. Iyi ki tv izlerken su sacma sapan fragmanlara denk gelmiyorum, bütün dizinin icine ediyorlar.