Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Sezon finalleri arasında en çarpıcı olanıydı işin garibi Kuzey'in aklına Ali'nin başta gelmemesi ve muhtemelen Kuzey'in bu yüzden suçluluk duygusu duyacağıdır ki intikam fena olucak gibi.

Ancak Ferhat hikayesi 2.sezonda bayabilir,yeni bir karakter şart dizinin akışı için.

Two And Half Men'de Charlie gittikten sonra film yine güldürmeye, izlenmeye devam ettiyse her dizi devam edebilir.

Ben o diziyi izlemeyi biraktim. Ashton Kutcher'in hareketleri cok yapmacik duruyor, hic begenmiyorum valla.

Charlie Sheen 10 numaraydi. 8 sezon boyunca her bölüm ayni konunun islenmesine ragmen hic sikilmadan izlerdim diziyi.

Ya ölse birşey olmazda ölmedi yaa öldürmezler. Ayrıca Avrupa Yakasında Ata Demirer çıktı biter dediler daha çok tuttu . Kurtlar Vadisi mesela Çakır öldü tamam film bitti dedik başka birsürü şey çıktı.

Daha bunun kalp masajı var,suni teneffüsü var :D

Gerçi ölmeden önceki son sözlerini söyledi,bir daha ölürse daha iyisini söyleyemez :D

Kanal D ağlatır parolası gütsünler ya da bizim bu aralar musluğu açma ihtiyacımız var bilemiyorum, Salı günü Öyle Bir Geçer Zaman Ki ye takıldım,o kadar seyretmemiştim,konuyu kavramaya çalışırken hüzünlendim,dün Kuzey Güney daha fazla etki yaptı,neyse ki Fatmagül'ü hiç takip etmiyorum ama bu sefer de Suskunlar'ın finali var :D

Şehitlerimize bu kadar üzülülmemiştir. Dizi yahu..

Keşke Annesi ölseydi.. Gereksizdi.

Şehitlerimize bu kadar üzülülmemiştir. Dizi yahu..

Keşke Annesi ölseydi.. Gereksizdi.

Nereden biliyorsun, gereksiz bir çıkarım oldu. Arkadaşlarına ithamını hiç beğenmedim.

Niye annesi ölüyor ki,dizi değil mi neticede ;)

Sonda çalan şarkı neydi la öyle. Ali'yi öldürmekle s.çtılar, şarkıyla da sıvadılar vala.

Farklı kişiler söylüyor ama dün dizide olan Can Gox 'un söylediği idi. Şarkının ismi söylenmiş zaten.

Yeni sezondan tüyolar vereyim mi :-)

Ben o diziyi izlemeyi biraktim. Ashton Kutcher'in hareketleri cok yapmacik duruyor, hic begenmiyorum valla.

Charlie Sheen 10 numaraydi. 8 sezon boyunca her bölüm ayni konunun islenmesine ragmen hic sikilmadan izlerdim diziyi.

Kesinlikle haklısın ben genel olarak söyledim, Amerika'da ratingleri herzaman ilk 3'te.

[video=youtube;pyDaQDVJe_4]https://www.youtube.com/watch?v=pyDaQDVJe_4[/video]

finaldeki şarkı bu, nesimi yazmış sözlerini derisi yüzülerek öldürülmüştü...

o değilde 1 sene sonra finali olur büyük ihtimal ay yapım hep hüzünlü bitiriyor dizileri 1 sene daha cemre kuzey birleşecek diye izleyeceğiz büyük ihtimal kuzey tekrar hapise felan girer öyle bitirirler 1 sene boşa izleyeceğiz gibime geliyor

Sezon finalleri arasında en çarpıcı olanıydı işin garibi Kuzey'in aklına Ali'nin başta gelmemesi ve muhtemelen Kuzey'in bu yüzden suçluluk duygusu duyacağıdır ki intikam fena olucak gibi.

Ancak Ferhat hikayesi 2.sezonda bayabilir,yeni bir karakter şart dizinin akışı için.

aynen sıktı ferhat artık

yeni sezon ne zaman başlar sizce beyler ? 2 ay sonramı 3 ay sonramı

Geri
Üst Alt