Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Ne sezon finaliydi be.

Sezon final süperdi,harika muhtesemdi,diziyi mafyaya baglamaz ve tadinda devam ederse harika bir dizi,kivanc cidden her bölüm daha iyi oynuyor,fakat bu son bölüm oscar alir,diziye resmen kitlendik,suan sabirsizlikla diger bölümü bekliyorum.

Alinin ölmesine üzüldüm adamin dibi gitti :(

Ferhatin sonu geldi artik yasatmaz kuzey...

Dizide tonca gereksiz insan varken gittiler en önemli yan karakteri öldürdüler. Bundan sonra yeni sezonda ilk 1-2 bölüm heyecanli olabilir ama gerisi iyice dandik olacaktir. Zaten konu darligi vardi dizide, simdi de gittiler diziye renk katan bir ismi öldürdüler. Niye Ali ölüyor onu anlamadim ben, git annesini öldür ya da Zeynep'i, ne gerek vardi buna.

en önemli adam öldü. güney ölse daha iyiydi

Şimdi düşünüyorum 2.sezonu Kuzey intikamını alırsa hapise gidecek film devam etmez,polisden kaçarak film devam etmez,intikamını almasa heyecanı kaçar.Senaristler 2.sezonu ciddi ciddi düşünmeden Ali'yi öldürmüşlerse işleri zor. :)

saçmalık aliyi neden öldürdüler anlamadım sezon finali diye baktım senaristlerde iş yokmuş

Bir bölüm ses getirmek için, önümüzdeki 1 sezonu yaktılar.

Ali'nin ölmesi 1 bölümlük ses getirici birşey, Ama yeni sezonda mantara bağlar alisiz.

Ölmedi lan , tabe lan ölmedi . İnanmıyorum ölemez olum ölemez. Harbi ağladım lan ilk defa bir Türk dizisinde ağladım lan . Ölemez lan abi ölemez tabe lan neden ölsün ki ?

Milleti sezon finaline kitlemek için ne yapalım diye düşünmüş zeki senaristler, buradan aliyi öldürürsek baya izleniriz düşüncesiyle dizinin 2.sezonunu dahada kötü duruma düşürdüler.Çok ferhat girince bu diziye sevmiyorum.Kuzey güney cemre cekişmesi çok daha iyi.

Milleti sezon finaline kitlemek için ne yapalım diye düşünmüş zeki senaristler, buradan aliyi öldürürsek baya izleniriz düşüncesiyle dizinin 2.sezonunu dahada kötü duruma düşürdüler.Çok ferhat girince bu diziye sevmiyorum.Kuzey güney cemre cekişmesi çok daha iyi.

Değil. Aşk dizisi olabilecek en kötü dizi konusu [bence]

Ali elektro şokla falan kendine gelir ;) Ama yeni sezonda çok daha saldırgan bi Kuzey izleyeceğimiz kesin.

ali ölmez koskoca 2.sezonu nasıl geçirecekler 1 milyon kişi izliyorsa eğer ali ölürse yaz sonu yeni sezon başladığında 2 3 bölüm tutar ondan sonra herkes bırakır izlemeyi necatiye katılıyorum bu kadarmı öküz olur senaristler o kadar öldürecek adam varken tek öldürülmeyecek adamı vurdurdular kıvanç olmasa bu dizi koskoca bir hiç ama kıvançla muhteşem oluyor

ali ölmez koskoca 2.sezonu nasıl geçirecekler 1 milyon kişi izliyorsa eğer ali ölürse yaz sonu yeni sezon başladığında 2 3 bölüm tutar ondan sonra herkes bırakır izlemeyi necatiye katılıyorum bu kadarmı öküz olur senaristler o kadar öldürecek adam varken tek öldürülmeyecek adamı vurdurdular kıvanç olmasa bu dizi koskoca bir hiç ama kıvançla muhteşem oluyor

Bu dikkatleri dizinin üzerine daha çok çekmedi mi? Çekti. Herkes yeni sezonu merak etmiyor mu? Ali'nin gerçekten ölüp ölmediği merak edilmiyor mu? Ediliyor. Demek ki senaristler iyi iş başarmış gelecek sezonun ilk bölümüne kadar. Ondan sonrası hakkında daha sonra yorum yapabiliriz.

Dedim dedim inanmadınız.Bende Alinin öldüğünü bilerek izledim genede üzüldüm lan :(

Bu dikkatleri dizinin üzerine daha çok çekmedi mi? Çekti. Herkes yeni sezonu merak etmiyor mu? Ali'nin gerçekten ölüp ölmediği merak edilmiyor mu? Ediliyor. Demek ki senaristler iyi iş başarmış gelecek sezonun ilk bölümüne kadar. Ondan sonrası hakkında daha sonra yorum yapabiliriz.

ölürseden yola çıktım zaten kardeş ;)

Yani siz şimdi Ali ölürse diziyi bırakacak mısınız?

Kafayı mı yediniz lan?

Sonda çalan şarkı neydi la öyle. Ali'yi öldürmekle s.çtılar, şarkıyla da sıvadılar vala.

Two And Half Men'de Charlie gittikten sonra film yine güldürmeye, izlenmeye devam ettiyse her dizi devam edebilir.

Geri
Üst Alt