Sezer ÖZAY
Kırmızı Üye
- 5 Mayıs 2011
- 2.406
- 316
- 333
Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D
Ne sezon finaliydi be.
Ne sezon finaliydi be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milleti sezon finaline kitlemek için ne yapalım diye düşünmüş zeki senaristler, buradan aliyi öldürürsek baya izleniriz düşüncesiyle dizinin 2.sezonunu dahada kötü duruma düşürdüler.Çok ferhat girince bu diziye sevmiyorum.Kuzey güney cemre cekişmesi çok daha iyi.
ali ölmez koskoca 2.sezonu nasıl geçirecekler 1 milyon kişi izliyorsa eğer ali ölürse yaz sonu yeni sezon başladığında 2 3 bölüm tutar ondan sonra herkes bırakır izlemeyi necatiye katılıyorum bu kadarmı öküz olur senaristler o kadar öldürecek adam varken tek öldürülmeyecek adamı vurdurdular kıvanç olmasa bu dizi koskoca bir hiç ama kıvançla muhteşem oluyor
Bu dikkatleri dizinin üzerine daha çok çekmedi mi? Çekti. Herkes yeni sezonu merak etmiyor mu? Ali'nin gerçekten ölüp ölmediği merak edilmiyor mu? Ediliyor. Demek ki senaristler iyi iş başarmış gelecek sezonun ilk bölümüne kadar. Ondan sonrası hakkında daha sonra yorum yapabiliriz.
ölürseden yola çıktım zaten kardeş![]()