Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

sonunda yeni bölüm bugün yarın netten izleruk

Sami reis isi bitirdi. :ayatollah:

Kuzeyin babası sonunda Ferhat'ı öldürdü

Sami reis çekti fişi :yenieek:

Ynt: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Son sahne disinda asiri sacma bolumdu :D

Sami Tekinoğlu Kuzey 'in ve bütün Kuzey Güney izleyenlerinin ızdırabını bitirdi , geçmiş olsun.:ayatollah:

Gerçi daha Sami reis olduğu belli değil sürpriz biri olabilir..Hem kim vurursa vursun Cemre üstlenecek heralde, 2.sezon fragmanında Cemre hapisteydi..

Ferhat ölmemeliydi lan

Zeynep fragmanda bir tabancayi suya atiyordu? acaba ??

Buradan cemre hapise girerse aşırı saçma olur.Kuzey izin vermez öle bişeye zaten.Silaha hiç dokunmadı cemre.Sami vurmustur büyük ihtimal.Güney silahı nerden bulacak 2 dakkada.

Bence adamlarına söylemiştir beni vurun yoksa 10 saniyede adamları nere kaybolsun.Cemre ellerindeydi, silahda parmak izi bırakmış olabilirler, aksini kanıtlaymazlar bu durumda.

Ben size söyliyim Ferhat'ı kim öldürdü. Simay'ın amcası

bence komser oldurdu... duygusala bağladılar zaten bolumde

cunku komser guneyle konusma yapıyo baloya kımler gelıcek dıye ve komser akıllı adam cemreye ulaşacağını bılıyo ferhatın ve takıp edıyo vuruyo zaten bu fılmde komser den baskası vuramaz...

Komser niye öldürsün la? Sacma degil mi bu?

Bence adamlarına söylemiştir beni vurun yoksa 10 saniyede adamları nere kaybolsun.Cemre ellerindeydi, silahda parmak izi bırakmış olabilirler, aksini kanıtlaymazlar bu durumda.

Ferhat niye kendini vurdursun? Kici kirik Cemre'nin hayatini kaydirmak icin niye kendi canindan vazgecsin? Bu da sacma.

Ferhat niye kendini vurdursun? Kici kirik Cemre'nin hayatini kaydirmak icin niye kendi canindan vazgecsin? Bu da sacma.

Ferhat öyle yada böyle hayatı kayacaktı zaten bunu kendide biliyordu. Orda amacı Cemre'nin hayatını kaydırmak değilin Kuzey'in acısına acı eklemek.(Ali olayı gibi) Benim düşüncem haftaya görürüz.

Polad vurmuş olabilir ya da abdelhey..

Geri
Üst Alt