Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Bi şey dicem. Bu Ferhat twitter da bu bölümde ölüyorum gibi bir şeyler demiş. Eğer hakkaten öyleyse bunu dememesi lazımdı. Belki de milleti kandırdı hakkaten ölüyorum diye. Furkan'ın dediği çıkabilir

Ferhat öyle yada böyle hayatı kayacaktı zaten bunu kendide biliyordu. Orda amacı Cemre'nin hayatını kaydırmak değilin Kuzey'in acısına acı eklemek.(Ali olayı gibi) Benim düşüncem haftaya görürüz.

Yok olm ya, hic ihtimal vermiyorum buna. Adam bir kere zengin, istese Cemre'yi degil hepsini yakar ama nedense Kuzey'le oynamayi seviyor mal. Ben Ferhat'in yerinde olsaydim hepsini tek tek temizleyip hepsine bir kaza süsü verirdim. :D

Vuran kızsa saçmalarlar.O mesafeden tek atışla(öldürecek biçimde) Ferhat'ı ancak iyi silah kullanmayı bilen birisi vurabilir.

Biraz daha zorlayarak Ferhat'ın kızı diyorum

sami reis vurdu iste la. daha neyi tartisiyonuz.

Yok olm ya, hic ihtimal vermiyorum buna. Adam bir kere zengin, istese Cemre'yi degil hepsini yakar ama nedense Kuzey'le oynamayi seviyor mal. Ben Ferhat'in yerinde olsaydim hepsini tek tek temizleyip hepsine bir kaza süsü verirdim. :D

Kendisinin ve Kuzey'in çevresi polis kaynamasaydı dediğin olabilirdi :)

beyler bunu yazmak istemezdim ama cok zorladınız şimdi diziyi bitiriyorum eger bitirmek istemeyen varsa okumasın..

1-Ferhat öldü vuran kuzeyin babası

2-Kuzey yükselicek zengin olacak

3-Barıs iflas edicek hapis yolu gözükecek

4-Cemre ayrılmak isticek iflas ettigide tuzu biberi olacak

5-Cemrenin anası kuzeyydee kuzey diyecek ulan su para varya:asd:

6-Barıs ayrılmamak icin elinden geleni yapıcak yasananlardan sonra psikolojisi bozulcak cemreye siddet uygulayacak falan cemrede bunu vuracak iceri girecek

7-Güney kalacak

The end bu sezon finali beyler istiyosanız finalide yazıyım:trollface:

ulan tahminim çıkıyor şerefsizim :D kuzey ferhat'tan kurtulacak ve para olarakta inanılmaz yükselecek :D güneyin kaprislerinden kıçına tekmeyi basacaklar işler tam tersine dönecek paralı ve belasız Kuzey bu seferde cemre içeri girecek sene sonuna kadar böyle gider herhalde :D

dizinin en güzel bölümleri başlıyor :yoji: :D tek kötü yanı cemre içeride diye hiç bir kıza dokunmaz kuzey :D

Barış gebermiş olabilir bu arada

barış büyük ihtimal geberdi ve cemre bundan girecek içeri gibime geliyor ama zeynep'in silah saklaması :z6:

[video=youtube;zO32zKVVrYE]https://www.youtube.com/watch?v=zO32zKVVrYE&feature=plcp[/video]

Olaylar olaylar :ayatollah:

Bence Güney vurdu ferat'ı :coffee:

ya Zeynep ya Sami başka bi ihtimal yok bence .

barış vurdu cemrede üstlendi zeynep'de delilleri sakladı olabilir :yenieek:

Cemre vurmuş olsun hapse girsin zaten hiç sevmiyorum hepten kurtulmuş oluruz

[video=youtube;mjBIGhuqRQ0]https://www.youtube.com/watch?v=mjBIGhuqRQ0&feature=plcp[/video]

2.fragmanda yayınlandı cemrenin hapis'e girmesi yakındır yoksa kavuşacaklar birbirine :asd:

Sonu fenaydı yine laf ettik ama son sahneleri düzeltmişler :)

Güney vurmuş , Cemre nasıl hapishaneye girecek bilemiyorum.

Bence güney vurmadı BURAK vurdu güney'de o cesaret yok kuzey'e borcu olduğu için vurdum ayağına yatıyor çakal ayrıca sezon öncesi fragmanlar'da silahı saklayan burak ve zeynep'ti güney değil ;)

Geri
Üst Alt