Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Bence Simay ölmeyecek. Ama kuzey çocuğu aldırdığını öğrenecek.

Daha sonra kuzey karar vermek zorunda kalacak. Yavaş yavaş zeynep'e doğru gidecek.

Kıvanç Tatlıtuğ gerçeğini perde gibin tutup şu dandrik senaryoyu dizi diye izletiyorlar ya bana ve nice aklı lale kıza, kadına helal olsunn

ulan madem söyleyip gideceksiniz. telefondan söyle evlendigini. madem biliyonuz kabul etmeyeceklerini niye gidiyorsunuz eve. kızı aradan cıkartmak icin basit bir senaryo.

bende şunu anlamadım

madem çocuğu aldırdın ne diye elin psikopatıyla evleniyon

güzelsin gençsin ona mı kaldın

Öykü'ye destek, Merve'ye tepki!

Başrol oyuncularından Öykü Karayel ile Merve Boluğur arasında neler oluyor?

'Kuzey Güney' dizisinde esas kız Cemre karakterini canlandıran tiyatrocu Öykü Karayel'in sette kimse ile konuşmadığı iddia edildi.

Özellikle de sesiyle sıkça eleştirilen Karayel'in rolü yapımcılar tarafından azaltıldı. Diziye esas kız olarak Merve Boluğur'un dahil edilmesi ise Karayel'i bunalıma soktu. Sette kimseyle konuşmayan genç oyuncunun ağzını bıçak açmıyor.

Milliyet.com.tr TV Rehberi okuyucuları Merve Boluğur'un diziye katılmasına sert tepkiler gösteriyorlar.

İşte o yorumlardan bazıları...

Mona Lisa - / Kuzey Güney

Allah aşkına şu Merve'yi çıkartın diziden.Bir insan bu kadar mı itici olur.Öykü süper

01.12.2011 > ÇİĞDEM

KANAL D > Kuzey Güney > Bence Öygü,Cemre rolünde çok başarılı gözleriyle duygusunu çok iyi yansıtıyor.Onun duygulandığı sahnelere aynı duyguyu yaşıyorum.Lütfen haksızlık yapılmasın güzel ve başarılı bir oyuncu.Merve olmamış.Zeynep için daha naif bir kız olmayıdı.

01.12.2011 > HÜLYA

KANAL D > Kuzey Güney > Ö.Karayel, eğitimli bir oyuncu.Güzel bir genç hanım.Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan ekip tarafından bu rol için uygun görüldüğü de malum. Yapımcı ve yönetmenin oyuncusunu bu ortama teslim etmesi çok üzücü.

01.12.2011 > Gökser

KANAL D > Kuzey Güney > Öykü nün oyunculuğu harika , kadro muhteşemdi taaaaki Merveye kadar o nerden çıktı,

01.12.2011 > Mehmet Erkan

KANAL D > Kuzey Güney > Bence iki bayanda yer almalı dizide ağırlığını koruyarak.Cemresiz bu dizi olmaz.

01.12.2011 > mercan kosk

KANAL D > Kuzey Güney > cemre bence gayet iyi bir oyuncu, annesi de cok iyi. merve bolugur ve hale soygazi hic yakismadilar diziye. kuzey de cemreye asikti hani, hemen merveye yesil isik yakti. senaryo tutarli olmali biraz.

Merve >>>> Öykü

İkisi de birbirinden kötü.

o lanet muşmula suratlı kızdan sonra merve diziye can oldu

adszlbd.jpg

Şu sahne kopardı beni :asd:

O değil de numarayı da göstermişler 05366921788 arasam mı ki bedava dakikaların da vakti bitiyor zaten

Düşündüğün hata renkdaş. Bedavan varsa ara. Ferhat açınca "Lan ferat, söyle yerini gelip alim cierini" dersin :D

öykü daha güzel lan. ama ruh gibi bencede. merve görmüş gecirmiş biri:) ben selen seyveni isterdim ama olmadı.

[video=youtube;IGGkOiPRtmk]https://www.youtube.com/watch?v=IGGkOiPRtmk[/video]

Bu hafta reytingleri düşmüştür. :)

Güney her seyi b.k etti. :o

Aptal güney.

Geri
Üst Alt