Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Kuzey barışı dövmeden izlemicem :cool:

Yeni hatunu bir yerden taniyorum ama cikaramadim...

Sonu güzeldi ama Burak'in köske girdigi sahne tamamen sacmalikti. 10-15 tane hizmetcinin oldugu bir yerde kimse o kocaman balkon kapisinin acik oldugunu görmüyor mu? Hele bu sogukta kimsenin görmemesi hic inandirici gelmedi.

son sahnede burak guneye ibretlik ayar vermis, ne dedi acaba kacırdım son 10 dksını:mad:

Sonu güzeldi ama Burak'in köske girdigi sahne tamamen sacmalikti. 10-15 tane hizmetcinin oldugu bir yerde kimse o kocaman balkon kapisinin acik oldugunu görmüyor mu? Hele bu sogukta kimsenin görmemesi hic inandirici gelmedi.

+ (dikkatli izleyicinin gözünden kacmamistir) Güney annesine bir sahnede 'kac yillik calisanlari bir anda kovsunlar mi' demisti annesine.

Oysa yanilmiyorsam bundan bir kac bölüm önce daha tüm hizmetci kadrosunu yenilemislerdi :D

P.s. sonunu gercekten iyi yapmislardi (Burak ve Kuzey'in birlesmesi).

Banu beni benden aliyor arkadas :ask:

+ (dikkatli izleyicinin gözünden kacmamistir) Güney annesine bir sahnede 'kac yillik calisanlari bir anda kovsunlar mi' demisti annesine.

Oysa yanilmiyorsam bundan bir kac bölüm önce daha tüm hizmetci kadrosunu yenilemislerdi :D

P.s. sonunu gercekten iyi yapmislardi (Burak ve Kuzey'in birlesmesi).

hahahaha :D

Valla ona hic dikkat etmedim ama haklisin, senaristler orasini karistirmislar. :asd:

Geçen haftaya göre güzel bir bölümdü ,Dizi yeniden güzelleşmeye başladı bu arada Kıvanç eski haline tamamen dönmüş solucan gibi değil artık :D Ferhat 'ı vuran Şeref Komser olduğu iyice belli oluyor ama Çatalcalı 'nın eldiven olayını pek anlayamıyorum.

Geçen haftaya göre güzel bir bölümdü ,Dizi yeniden güzelleşmeye başladı bu arada Kıvanç eski haline tamamen dönmüş solucan gibi değil artık :D Ferhat 'ı vuran Şeref Komser olduğu iyice belli oluyor ama Çatalcalı 'nın eldiven olayını pek anlayamıyorum.

Sanirim eldiven yüzünden güney ferhat'i babasinin vurmus olabileceginden süpheleniyo/ korkuyor.

Yani güney'i bir nevi tehdit ediyor catalcali.

Son sahne müthişmiş, çatalcalı çıkarıp masaya vurmuş, kuzeyi hiç beklemiyordum o toplantıda la :)

Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Yeni Müdür hahaha

a8eqe7e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt