Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Size bişi diyim mi
Büyük çöp
Büyük çöp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takıma yine davet edilmemiş.
Yıllardır ne çalkantılı takım şu FransaKendisi Deschamps ile konusup oyle karar verilmis. Artik perde arkasinda ne donuyorsa.
Henry adamdır. Gerisi yalanThierry Henry (L'Equipe): “Kylian Mbappé‘nin depresyona girdiğini duydum. Real Madrid ona iyi gelmedi. Belki onun da Osimhen gibi Galatasaray’a gidip kendini toparlaması gerekiyor. Tekrar yükselişe geçmesi için bu önemli.”
Kim salladı bu haberi yine.Thierry Henry (L'Equipe): “Kylian Mbappé‘nin depresyona girdiğini duydum. Real Madrid ona iyi gelmedi. Belki onun da Osimhen gibi Galatasaray’a gidip kendini toparlaması gerekiyor. Tekrar yükselişe geçmesi için bu önemli.”
Barış 'ın yedeği olur.Thierry Henry (L'Equipe): “Kylian Mbappé‘nin depresyona girdiğini duydum. Real Madrid ona iyi gelmedi. Belki onun da Osimhen gibi Galatasaray’a gidip kendini toparlaması gerekiyor. Tekrar yükselişe geçmesi için bu önemli.”
Thierry Henry ile "florya suyu" reklamı görür gibiyim...Thierry Henry (L'Equipe): “Kylian Mbappé‘nin depresyona girdiğini duydum. Real Madrid ona iyi gelmedi. Belki onun da Osimhen gibi Galatasaray’a gidip kendini toparlaması gerekiyor. Tekrar yükselişe geçmesi için bu önemli.”
Burası lagim değil ninja kaplumbagaya yer yok diyorsun yani...Barış 'ın yedeği olur.
Osimhen maskesi almayan kalmasın.
Bahsi geçen uzman;Kylian Mbappe'nin yakın bir arkadaşı:
"Kylian'ın birkaç aydır ciddi zihinsel sorunları var. Mental olarak hiç iyi değil. Zamana ve uzmanlarla yapılan bir çalışmaya ihtiyacı var."
(L'Equipe)
mbappe'yi bilirsinBahsi geçen uzman;
![]()