- 2 Nisan 2012
- 43.598
- 22.495
- 2.888
63 golle bitirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yapma be doruğum real bu sene gerçekten çok kötü takım, çocuk tek başına sırtlıyor takımı. Ronaldo gibi 6 pas oyuncusu da değil mbappe cezaalanına indirin ben hallederim oyunu oynamıyor gollerinin coğunu adam eksilterek çaprazdan kaleye inerek atıyor. Bu arada çok kötü bir bitirici o konuda iyi olsa çok fena istatistik yapar attığı kadarda harcıyor.Fazladan clde maç yapiyor ve tüm takim ona çalisiyor normal.
Sen şu anki Ronaldo'yu 25-26 yaşlardaki Ronaldo ile bir mi tutuyorsun yoksa o dönemki Ronaldo'yu hatırlamıyor musun?Yapma be doruğum real bu sene gerçekten çok kötü takım, çocuk tek başına sırtlıyor takımı. Ronaldo gibi 6 pas oyuncusu da değil mbappe cezaalanına indirin ben hallederim oyunu oynamıyor gollerinin coğunu adam eksilterek çaprazdan kaleye inerek atıyor. Bu arada çok kötü bir bitirici o konuda iyi olsa çok fena istatistik yapar attığı kadarda harcıyor.
Peki real madrid'ler aynı mı abi ? primesi evet daha iyi ama ronaldo freestyler tarzından arınıp saf forvete geçtikten sonra istatistiğe calıştı. Mbappe seken top bitiricisi değil hala brezilyalı ronaldo tarzında oynuyor. Oklava yutmuş formuna geçtikten sonra ben de ronaldo yok. Ha dersen o zaman mbappe'de sonradan o skilleri kazanabiliyorsa geçsin kazansın madem o kadar kolay tarzını tamamen değiştirsin yapsın bu istatistiği ona bir şey diyemem. Ama muhtemelen gececek gibi duruyor.Sen şu anki Ronaldo'yu 25-26 yaşlardaki Ronaldo ile bir mi tutuyorsun yoksa o dönemki Ronaldo'yu hatırlamıyor musun?
O dönemki Ronaldo ile Messi nasıl oynamışlar bir YouTube videolarına göz at şu benzetmen çünkü öyle yersiz ki o zaman belki hatırlarsınız o günkü Ronaldo nasıl bir oyuncuydu. Şuan müthiş oynayan Mbappe bile yanından geçemez o derece fark vardı.Peki real madrid'ler aynı mı abi ? primesi evet daha iyi ama ronaldo freestyler tarzından arınıp saf forvete geçtikten sonra istatistiğe calıştı. Mbappe seken top bitiricisi değil hala brezilyalı ronaldo tarzında oynuyor. Oklava yutmuş formuna geçtikten sonra ben de ronaldo yok. Ha dersen o zaman mbappe'de sonradan o skilleri kazanabiliyorsa geçsin kazansın madem o kadar kolay tarzını tamamen değiştirsin yapsın bu istatistiği ona bir şey diyemem. Ama muhtemelen gececek gibi duruyor.
O dönemki Ronaldo ile Messi nasıl oynamışlar bir YouTube videolarına göz at şu benzetmen çünkü öyle yersiz ki o zaman belki hatırlarsınız o günkü Ronaldo nasıl bir oyuncuydu. Şuan müthiş oynayan Mbappe bile yanından geçemez o derece fark vardı.
Ronaldo saf 9 numara oyunculuğa 28-29 yaşlarından sonra başladı bunu da unutmamak gerek.
Real'deki son 2-3 yılında 9 numara olarak oynamaya başlamıştı zaten sonra bir daha kanat oyuncusu olarak oyna(ya)madı zaten. Hatta son döneminde Benzema bu yüzden kanattan oynamaya başlamıştı Ronaldo daha çok gol atıyor diye.Hatta Juventus'a geçmesiyle saf 9 numaraya başladı bile denilebilir zira yine Madrid'in son dönemlerinde gezgin bi şekilde oynuyordu. Sonradan kafayı skorerliğe taktı tamamen. Bi de malum çoğu kanat oyuncusu ya santrafora ya da 10 numaraya evrilir artık 30'lu yaşlarda. Messi de 31-32'den sonra full serbest 10 oynamaya başladı.
kanım dondu
- Mbappe 90+4'te panenka attı.
Vay be kanım dondu- Mbappe 90+4'te panenka attı.
- Reji uzun süre Afrika Kupası'nda panenka kaçıran Brahim Diaz'ı gösterdi.
- Mbappe golden sonra Brahim Diaz'a sarıldı.
- 'Moral verdim' dedi.
Vay be kanım dondu