- 6 Eylül 2014
- 83.135
- 56.738
- 4.283
ne kazandi Onur Beytebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kazandi Onur Beytebrikler
ben kimsenin adamı olmam gençlere de tavsiyem budurYunus abi Mpambbecisin ha
Messi mi Ronaldo mu
senin demokrasi düşmanlığından mıh zamanın yaklaşıyor gibi rengimne kazandi Onur Bey
@Barış Savaş @Musap AydinliYoo izledim. Ama bilmiyorum mbappe nin hizi seriligi felan daha hosuma gidio
Aynı donemdekileri kiyaslayin kardeş. Benim efsane mi veletlerle kiyaslamayin rica ederimsenin demokrasi düşmanlığından mıh zamanın yaklaşıyor gibi rengim![]()
aynen öyle @Doruk Ata TANRIVERDİ senin yüzünden barışla savaş halindeyizAynı donemdekileri kiyaslayin kardeş. Benim efsane mi veletlerle kiyaslamayin rica ederim
Sağol cnmtebrikler
Yok ya mbappe gibi hizlisi daha gelmedi resmen@Barış Savaş @Musap Aydinli
Bu arada Henry en az Mbappe kadar hızlı bir oyuncuydu. Genelde insanların aklında Henry denildiğinde tekniği, üst düzey ayak içi geliyor ama izlediğim en hızlı oyunculardan birisiydi prime Henry. Kısa sürede o kadar çabuk hızlanıyordu ki o hızı da üst düzey tekniğiyle birleştirince sahada sihir yapar gibi bir şey izletiyordu bize.
yanılıyorsun bir örnek veririm bu salondan özür dileyerek çıkarsınYok ya mbappe gibi hizlisi daha gelmedi resmen
Prates mi ?yanılıyorsun bir örnek veririm bu salondan özür dileyerek çıkarsın
yanılıyorsun bir örnek veririm bu salondan özür dileyerek çıkarsın
Yok ya mbappe gibi hizlisi daha gelmedi resmen
musap merak ederse buraya atacağım reisPrates mi ?
Gscimbom mobil
İnan bana Henry'nin öyle sprintleri var ki kafayı yersin, Mbappe'ye izletsen neymiş bu adam der.Yok ya mbappe gibi hizlisi daha gelmedi resmen
Bende tarayıcıdayımApp leş açıkçası kimse kusura bakmasın tarayıcı hepsinden daha iyi
yalan atma bari amerikanin adamiben kimsenin adamı olmam gençlere de tavsiyem budur