kylian mbappé

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe gitmek istemiyor zaten en az iki yıl daha monaco da kalmak istiyorum diyor. Akıllı çocuk monaco da paraya muhtaç klüp değil 130 üzeri bir teklif gelirse anca bırakırlar bence.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bi sakatlığa bakar yalnız,o kadar parayı reddetmek manyaklık.

Mbappe aklı varsa en az 2 yıl filan daha Monaco'da kalır

Real'e toy çocuk olarak 120 milyon euro'ya gitmekaşırı büyük bir yük 18 yaşında bir çocuğun altından kalkabileceği bir iş değil

Ama 21-22 yaşında kendini ispatlamış sürekliliği sağlamış Mbappe Real'e çok yakışır işte ...

2018 Dunya Kupasi icin bu sezon sonu transfer olmak istemiyormus zaten.

Marca'ya göre Real Madrid dışında başka takımı istemem demiş

Mbappenin vucut dili çok iticiydi son hazırlık maçında , en nefret ettiğim tavırlardaydı .
Neymarda gitmek istedi ama hazırlık maçlarında nasıldı ?
Yasin Öztekin tribi attı son maçlarda veya ben öyle hissettim.Umarım öyle düşündüğüm gibi bomboş bi kafa yapısına sahip değildir yazık olur.

Öyle hazırlık maçındaki gibi de hayalet olacaksa gitsin Monaco para kazansın

edit:ayrıca hazırlık maçı değildi şimdi hatırladım fransa süper kupasıydı sanırım psg ile

Son düzenleme:
İlk maçında çok beğendim. Öz güveni çok yüksekti. 40 yıllık PSG'li gibi oynadı.

Çok uyuz oluyorum bu takımlara artık.Adamlarda Di Maria ve Verratti kadroda yok ama yedekler Moura-Alves-Silva-Kurzawa yedek...M.City de bunlar gibi.

Çok net olarak Geleceğin CR7 si. Oyun tarzıda çok benziyor. İzlerken CR7 izliyormuşum gibi hissediyorum. Öyle herşeyi muazzam yapan bi eleman değil ama topa vurma konusunda ve bu yaşındaki olgunluk konusunda harika. Ronaldo kadar çalışkan olursa ve talihi yerinde giderse Ronaldo nun rekorlarını kırabilir.

Cavani, Mbabpe, Neymar, DiMaria, Moura, Draxler, Pastore, Guedes, BenArfa.
3-4 kişinin oynayacağı ofans hattında adamların oluşturduğu rotasyon bu.
Bu adamların 5-6 tanesini izleme keyfinden mahrum kalacağımızda cabası. Lanet olsun futbolun içerisindeki Arap sermayesine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kylian mbappé: her ne kadar büyük oyunculara sahip olsak da, real madrid bize büyük oyuncularla büyük şampiyonlar arasındaki farkı gösterdi.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en son Şişko Ronaldo ilk çıktığı dönem bu kadar üst düzey oyuncuydu. Ne Messi,Ne CR7 21-22 yaşına kadar bu kadar iyi değildi.

Ronaldo gibi sakatlıklar yaşamazsa yıllarca Ballon dor'a amborga koyar.

Bir halt yaptığı yok şu ana kadar.
Geçen yıl daha fazla katkı vermiştir hatta.

Messi 19 yaşında Chelsea deplasmanında tek başına parçalamıştı, Ronaldo'nun direk maçını hatırlamasam da o da çok başarılıydı baştan beri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt