La Casa de Papel

10 üzerinden 6

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

noluyor yaw
izledigimiz seynen alakali olarak o kadar iyi degil yorumu yapamiyecek miyiz

iki günde 6 bölüm izledim bağımlılık yaptı şuan için gayet iyi gidiyor

iyi dizi ama biraz abartiliyor

ursula hanimin güzelligi ile pedro agabeynin karizmasi dizinin basarili olmasinda büyük payi oldu

ingiliz kiz ismini neden ispanyol gibi soyluyor

Bu gece veya yarın başlamayı düşünüyorum, normalde altyazılı dizi veya film izlemeyi sevmem lakin Dark'ı izledikten sonra bu konuda çok katı olmamak gerektiği kanaatine vardım. İsmini sağda solda sürekli duyuyorum umarım söylenildiği kadar iyidir.

Bu arada aklıma gelmişken @Hayri Cund Leftovers :ayatollah:

bi yanda arwen öteki yanda 9. doktor
güzel olsa gerek

Bu gece veya yarın başlamayı düşünüyorum, normalde altyazılı dizi veya film izlemeyi sevmem lakin Dark'ı izledikten sonra bu konuda çok katı olmamak gerektiği kanaatine vardım. İsmini sağda solda sürekli duyuyorum umarım söylenildiği kadar iyidir.

izledinmi hepsini Heis?

3. sezonun 3. bölümündeyim her gün 1 bölüm izliyorum, 2. sezonu hastanede tabletten izledim koca sezonu 1.5 günde bitirdim. Senaristi her kimse her yerinden öpmek lazım.

lostcu adamlardan biri heis
ama star warsi rezil eden abraham degil linderoth gibi adi olan eleman
adamin hayal dunyasinda gecen bolumu kim akil edip oyle cektiyse celenk gondermek lazim

Başları sarıyor sonlara doğru uyku halinde izleniyor abartmayın bişeyide hdi eyv

Guzel,yanliz Dark daha iyi bence tabi tarz meselesi,Dark i sevdiysen Stranger Things izlemelisin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bitirdim bugün güzeldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Tokyo hanfendi ile hoşbeş etmek isterdim.

Yıldız Tilbe'nin oyunculuğunu beğenerek izliyoruz

Geri
Üst Alt