la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Dün izlediğim kobe son derece olgundu, uzunları devreye sokmak için elinden geleni yaptı,Bynum zaten bu takımın iki numaralı skor opsiyonu olmuştur tartışmasız, yani Bynum gidip Howard gelse değişen bir şey olmayacak,çünkü elinde pg yok.Artest'in bu takımda kalma nedeni savunma ama Gerald Wallace bile dün 40 sayı atıyordu neredeyse,öküz gibi olmuş, göbek önden gidiyor :D bu yıl çok karışık işler dostlar . Hamle lazım.

deplasmanda 3 de 0 oldu:(

Su an izliyorum portland macini. Mac su ana kadar dengeli gitmis.. 3. ceyregin sonuna dogru bocalamisiz..

Benchden katki sifira yakin.. Artest 2-3 mactir hicbir sey yapmiyor.. kapano sut atmaktan baska ozelligi yok, sutu da gununde olursa anca..

Portland macinda wallece'i durduramamisiz.Portland macinin kirilma ani 3. ceyrek sonlari...Kobe cok fazla zorlama sut atiyor..Adam gibi guvenebilecegi adam yok o da hakli..

Gasol cok zayif..

Gasol ve artesti verip , iyi bir guard sart

deron şu takıma gelse en az 15 asistle oynar her maç

Bu sabaha karsi da golden state ile oynuyoruz..Staples centerda mac..

Bu sabaha karsi da golden state ile oynuyoruz..Staples centerda mac..

önemsiz bir maç kazanıp iyi görünüyor olacak ama takımda ciddi sıkıntılar var 1 ve 3 numara yok takımda artest bitmiş savunduğu adamlar en skorer oluyorlar deron alınabilir mutsuz takımında

önemsiz bir maç kazanıp iyi görünüyor olacak ama takımda ciddi sıkıntılar var 1 ve 3 numara yok takımda artest bitmiş savunduğu adamlar en skorer oluyorlar deron alınabilir mutsuz takımında

Olabilir. zaten mutsuz oldugu ve hayal kirikligi icinde oldugunu soylemis( sanirim howardi alacagiz diye kandirmislar bunu:D)

Aslinda ben howard ve bir guard daha iyi olur derim

Olabilir. zaten mutsuz oldugu ve hayal kirikligi icinde oldugunu soylemis( sanirim howardi alacagiz diye kandirmislar bunu:D)

Aslinda ben howard ve bir guard daha iyi olur derim

bynum gayet iyi oynuyor orlando da işler yolunda gibi howard takası olmayacak gibi biz gasol-artest-walton-blake gibi isimleri takasa koyup bir guard bir de şutu olan 3 numara almamız şart ceza şutlarını kesemeyince takım kobe zorlamak durumunda kalıyor

[video=youtube;Lowz0_Po6Jc]https://www.youtube.com/watch?v=Lowz0_Po6Jc&feature=player_embedded[/video]

Golden state macini az once izledim.. Izlenimim bu tur maclari kazaniriz ama guclu rakiplere karsi zorlaniriz. mesela onumuzdeki gunlerde clippers-dallas-miami-orlando ile arka arkaya oynayacagiz o kisimda iste dokuluruz.

Golden state macinda kobe yine kendine yakisani yapti 39 sayiyla yildizlasti. currynin olmamasi iyi idi.. bynum biraz tutuktu sanki..benchden yine istenilen verim alinmadi..Artest rezil oynuyor.zaten fazla da sure bulamadi

Lakers GM sini takas icin neyi bekliyor anlamadim..

Golden state macini az once izledim.. Izlenimim bu tur maclari kazaniriz ama guclu rakiplere karsi zorlaniriz. mesela onumuzdeki gunlerde clippers-dallas-miami-orlando ile arka arkaya oynayacagiz o kisimda iste dokuluruz.

Golden state macinda kobe yine kendine yakisani yapti 39 sayiyla yildizlasti. currynin olmamasi iyi idi.. bynum biraz tutuktu sanki..benchden yine istenilen verim alinmadi..Artest rezil oynuyor.zaten fazla da sure bulamadi

Lakers GM sini takas icin neyi bekliyor anlamadim..

Hezimete uğrayacağız 4 te 0 yaparak.

Memphisi 90-82 yenmisiz..aksam ustu izleyecem maci o zaman yorumu yaparim..

Kobe reyis :)

[video=youtube;7DCaGa7Vyg4]https://www.youtube.com/watch?v=7DCaGa7Vyg4&feature=g-all-u&context=G2ba8735FAAAAAAAABAA[/video]

Gasole karsilik Andrea Bargnani ve Jose Calderon onerilmis..

Calderon nba de en sevdigim kisi ama bu takas gerceklesirse karli cikar miyiz? Fisher okuzunden kurtuluruz iyi olur o yonden

Memphis macinda fisher yine batirdi.. sayi atamadan tamamlamis.. lakersin guardisin macta sayi atamiyorsun saka mi bu...

Blake iyi oynamis..

Bir de Kobenin serbest atislarda kacacagini tahmin ettigi atistan sonra hareketleri bomba:) top potaya gidene kadar kendinden geciyor..

Calderonun savunması kötü.Bence Gasolü verirsek kazık yemiş oluruz

Geri
Üst Alt