la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

kolay maçlardan sonra bu gece esas takımın gücünü görme açısından önemli bir clippers maçı var burda da bir kayıp yaşarsak artık takas yapma ihtiyacı doğacaktır kobe tek başına nereye kadar götürebilir ki ya nba yönetimi bıraksa c.paul lakersa gelmiş olsa idi kobenin inanılmaz maçlar oynaması içten değildi şut yüzdesi inanılmaz artardı

ben steve nash hamlesi bekliyorum, en az iki sene gideri var :D

Kobe reis yine 42 sayı attı. Bu sefer Clippers potasına.

:tiphat:

Kobe ust uste 4. macinda 40+ sayi ile oynadi.. Dun de yine 42 sayi atmis.. ama iste clippers gibi ust duzey maclarda yetmez, bunu onceden de demistik nitekim dun oyle oldu. Kobe kurtaramadi bu sefer.. Su gerizekali GM yi biri uyandirsin artik adam gibi guard almadan bu sezon is cikmaz. Kobe daha ne yapacak amuda kalkip sayi atmadigi kaldi bir tek...

Guard da yetmiyor, şu pau'yu sopalasınlar ya da yollasınlar,anladık duygusal adamsın ama basketbol bu arkadaş, bir takasta adın çıktı diye neyin tribisindesin. dün kobe 10 asist de yapardı rahatlıkla, kaç tane boş şut kaçırdı sayamadım pau.

Fisher ve Artest hiç katkı vermiyor.Şutlamak lazım

gasol artest fisher nereye giderseniz gidin artık sıktınız yani şu mal gm de yapacaksa yapsın takas bu kadro batı finali oynayamaz kesin yani

4 maclik zorlu periodun 2. si bugun dallas ile icerde oynuyoruz.. galip gelmemiz lazim.. miami ve orlando maclari oncesi moral gerek

Dostça bir mücadele olmasını dileriz.

GSCimbom Dallas Mavericks'liler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Yelkenci

:tiphat:​

Dallasi 73-70 yenmisiz.. Miami ve orlando deplasmanlari var su an onumuzde..

Şansa bala ilerliyoruz.

[video=youtube;iO2zNJ_ovVg]https://www.youtube.com/watch?v=iO2zNJ_ovVg[/video]

bu basket şanstı ama dün it gibi savunma yaptık,hakettik.

Ben maç için konuşmuyorum kadromuz için diyorum. Batı finaline kalırsak bence bu şans ve ittire ittire olur. Transfer şart. Fisher ve Artest 0 katkı zaten.

fisher en kötü kenarda olmalı ama gördüğün gibi horry stayla, adam kobe'den daha clutc lan, son dakikada koy atsın :D

Bu gece miami deplasmanindayiz.. Kritik mac..

Fark yemeyelim bari :(

Bu kadar dar bir rotasyonla bir cacık olmaz.

Geri
Üst Alt