la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

wade oynamazsa kaybederler.

Wade yoksa guzel haber.. :)

Lakers'a mı basıyoruz şimdi?

Lakers'a mı basıyoruz şimdi?

Wade yok, Lebron da sabahki şut çalışmasına katılmamış grip nedeniyle. Akşamki maçta oynar büyük ihtimalle iğneyle falan ama performansı şüpheli. 193'den alt gir bence.

bu oynamayacagi haberini hangi siteden aldiniz?

Wade yok, Lebron da sabahki şut çalışmasına katılmamış grip nedeniyle. Akşamki maçta oynar büyük ihtimalle iğneyle falan ama performansı şüpheli. 193'den alt gir bence.

Lebron'un performansı mutlaka düşer. Kobe de birşeyleri kanıtlama derdinde. Ya mıçar ya da kral olur. Lakers'a basmak mantıklı bence de.

Lakers'a 2.85 oran vermişler. Kerizler uyanmadan atayım biraz :)

Yalnız Lebron da oynamazsa bütün Dünya Lakers'a girecek, Miami Atlanta maçındaki gibi bir süpriz yapıp kazanırsa falan fiyasko olur :D

Maçi 4'uncu periyoda kadar kafa kafaya tutup lebron'un choke'lamasini bekleyecez. Kobe AKA God AKA GAWDBE 'den 40+ bekliyoruz

Lebron'un performansı mutlaka düşer. Kobe de birşeyleri kanıtlama derdinde. Ya mıçar ya da kral olur. Lakers'a basmak mantıklı bence de.

Lakers'a 2.85 oran vermişler. Kerizler uyanmadan atayım biraz :)

Daha neyi kanitlayacak adam?

Halen ligin en iyi oyuncusu oldugunu.

Kanitlamaya ihtiyaci yok, en iyi oldugu taktigi yuzuklerle oynadigi oyunla ortada..

Ben su macta 50 sayi atip kazandirayim en iyi benim diyecek biri degil.. Cikar oyununu oynar.. Yeterince kanitladi zaten

Kanitlamaya ihtiyaci yok, en iyi oldugu taktigi yuzuklerle oynadigi oyunla ortada..

Ben su macta 50 sayi atip kazandirayim en iyi benim diyecek biri degil.. Cikar oyununu oynar.. Yeterince kanitladi zaten

Aynı kişiden mi bahsediyoruz Arda? :asd:

Kobe'yi hiç tanımıyorsun galiba :D

Degilmi? :2aloh1: Kobe'yi tanimiyorsun ozaman. Geçen sene playofflarda ve LA'de olup bitenleri unuttugunu sanma. Geçen senelerde sampiyondu, ligin en iyisiydi ama kaybetmeye basliyor.

Bu gece birilerine şampiyon kimmiş onu öğretecekmişiz beyler.

LeBron ve Wade adamsa oynar. Kobe geçen seneden beri 50 sakatlikla oynuyor ama oynuyor. Kucuk bir hastaliktan dolayi maçta oynamiyacaksa lebron yuh

Geri
Üst Alt