Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı
wade oynamazsa kaybederler.
wade oynamazsa kaybederler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lakers'a mı basıyoruz şimdi?
Wade yok, Lebron da sabahki şut çalışmasına katılmamış grip nedeniyle. Akşamki maçta oynar büyük ihtimalle iğneyle falan ama performansı şüpheli. 193'den alt gir bence.
BREAKING NEWS:
Lebron James sent home from shootaround with illness. His statut for tonight is questionnable.
Lebron'un performansı mutlaka düşer. Kobe de birşeyleri kanıtlama derdinde. Ya mıçar ya da kral olur. Lakers'a basmak mantıklı bence de.
Lakers'a 2.85 oran vermişler. Kerizler uyanmadan atayım biraz![]()
Daha neyi kanitlayacak adam?
Halen ligin en iyi oyuncusu oldugunu.
Daha neyi kanitlayacak adam?
Kanitlamaya ihtiyaci yok, en iyi oldugu taktigi yuzuklerle oynadigi oyunla ortada..
Ben su macta 50 sayi atip kazandirayim en iyi benim diyecek biri degil.. Cikar oyununu oynar.. Yeterince kanitladi zaten

Kanitlamaya ihtiyaci yok, en iyi oldugu taktigi yuzuklerle oynadigi oyunla ortada..
Ben su macta 50 sayi atip kazandirayim en iyi benim diyecek biri degil.. Cikar oyununu oynar.. Yeterince kanitladi zaten
Aynı kişiden mi bahsediyoruz Arda?![]()
Kobe'yi hiç tanımıyorsun galiba![]()