la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

lakers kulubu gibi taraftarlari da lame-o

tumblr_lnx273MeIg1qkiysto1_400.gif

Cevap veremeyince .gif lere sarılmakta bulls taraftarına özel birşey galiba.

spt-111225-lakers-bulls513.nbcsports-story-612.jpg

ZBAM

Utah maçında resmen batırmışız. Ona rağmen son topta uzatmaya götürme şansı elde etmişiz ama olmamış. Kobe rezil oynamış 20/3.

Sessions ilk 5 başlamalı ama mike, benchde oynatacakmış hep :(

Utah maçında resmen batırmışız. Ona rağmen son topta uzatmaya götürme şansı elde etmişiz ama olmamış. Kobe rezil oynamış 20/3.

Sessions ilk 5 başlamalı ama mike, benchde oynatacakmış hep :(

Zamanla ilk 5'e atar kapağı. Blake'den çok daha iyi bir oyuncu. 2-3 maç sonra ilk 5'de çıkmaya başlar bence :ka21:

kobe tek basina iki maç verdi ustuste. simdiden boyleyse iki uç seneye nolacak merak ediyorum.

kobe tek basina iki maç verdi ustuste. simdiden boyleyse iki uç seneye nolacak merak ediyorum.

takımda bynum ve gasol varsa kobenin bu kadar zorlaması takıma ihanet yani. kobe tek başına oynadığını zannediyor ama takımda skor potansiyeli yüksek isimler var gasol-bynum-sessions-barnes skor potansiyelleri yüksek kobe böyle oynamaya devam ederse kendi kariyerine ve takıma ciddi zarar verir

Kobe'nin kırması gereken sayı rekorları var o yüzden normal karşılıyorum ben bu çok fazla şut kullanmasını. Playofflarda dizginler biraz kendini.

Normal sezonda minimum 10 maçı bu yüzden kaybetti Lakers onu da söyleyeyim.

Kobe'nin kırması gereken sayı rekorları var o yüzden normal karşılıyorum ben bu çok fazla şut kullanmasını. Playofflarda dizginler biraz kendini.

kobe takım oyuncusu gibi oynasa lakers hala en iyi kadrolardan biri gasol takas dedikoduları sonrası rahatladı bynum inanılmaz oynuyor zaten sessions da gayet iyi katkı veriyor

kobe bryant'in sayi rekorlarini pek umursadigini sanmiyorum lol

Dallası deplasmanda yenmişiz. Güzel oldu.. Sessions müthiş oynuyor :tiphat:

Bynum son maçlarda çok agresif nedeni ne acaba?

Sessions ilk 5 e de yerleşti.Bırakmaz artık. Hem takım hem de kendi için süper oldu. Nazar değmesin süper oynuyor geldiğinden beri.

sessions ve bynum müthiş iş çıkarıyorlar kobe playoffta istenen düzeyde olursa lakersin batıda eleyemeyeceği takım yok ama miam ile chicagoya boyun eğer her türlü

Kenardan bu kadar az katkı ile bizi mundar ederler playoff larda.

Geri
Üst Alt